Sorozatos hírek Madison visszatér a Fear The Walking Dead 6. évadában?

Madison visszatér a Fear The Walking Dead 6. évadában?

A koronavírus-járvány kitörése miatt a Fear The Walking Dead 6. évadának munkálatai is csúsznak, de ettől függetlenül már láthattunk egy rövidke, mégis szenzációs előzetest a 6. évadból.

Az új évadhoz kiadott előzetesben az 5. évad végén a haláltusáját vívó Morgan (Lennie James) folytatja előző évados monológját, amelynek lényege, hogy senki ne adja fel, mindenki küzdjön egy jobb világért és persze a boldogságért, ami ugye a körülményeket és a Virginia vezette új veszélyt tekintve elég nehéz lesz.

Ezt az előzetest a Fear The Walking Dead hivatalos Twitter-oldala is megosztotta, azonban egy nagyon érdekes megjegyzést fűzött mellé: “Ki emelkedik fel a hamvaiból?”

Mint emlékezhettek, Madisont a 4. évad 8. részében láthattuk utoljára, amikor felgyújtotta az élőhalottak által elfoglalt Dell Diamond baseball-stadiont, amiből őt magát sem láttuk kijutni – tesszük hozzá gyorsan, hogy benn égni sem, és ez adja az alapját a visszatérés lehetőségének.

Ezek után ugye adja magát a költői kérdés: ki másra gondolhattak volna ilyen megfogalmazással, mint Madisonra, aki a sorozat legerősebb női karaktere volt és aki méltó ellenfele lehet Virginiának? (Az már más kérdés, hogy ezt a húzást egyszer már ellőtték az alkotók Daniel Salazar karakterével.)

Ez már csak azért is lehetséges, mert a sorozat alkotói korábban azt nyilatkozták, hogy antológia-szerű lesz a következő évad, vagyis minden részben más karakterrel vagy párossal foglalkoznak majd, a Fear The Walking Dead rajongói pedig sosem gondolták lezártnak Madison történetét és nagyon sokszor felmerült a karakter lehetséges visszatérése, sőt maga Kim Dickens is megkérdőjelezte azt, hogy meghalt volna Madison karaktere, sőt a Briarpatch-sorozat népszerűsítése során szó szerint azt mondta, hogy lehetséges a visszatérés.

Egyelőre egyébként sem az AMC, sem a színésznő nem erősítette meg a visszatérést – és ezzel együtt nem is cáfolta. A színésznő egyébként nem túl elfoglalt, a Briarpatch sorozat mellett egy pilotot forgatott (Queen Fur) és egy filmje van előkészületben (Land).

Még jobb hír, hogy a hivatalos Twitter-oldal azt is belengette, hogy a Fear The Walking Dead 6. évada nyáron érkezik, vagyis már nem kell sokat várnunk rá.

Nemrég egyébként a The Walking Deadet gyártó Skybound bolygatta fel a The Walking Dead univerzumát, ugyanis a The Walking Dead: World Beyond-sorozathoz kiadtak egy olyan előzetest, amelyben Rick Grimes is felbukkan, ezzel megerősítve a korábbi találgatásokat.