Filmek, sorozatok, kultúra

Fear The Walking Dead: Passage – Az 1. rész a Filmsoron!

A Flight 462-höz hasonlóan premier előtt hoztuk a Fear The Walking Dead: Passage címet viselő websorozat 1. részét is.


Elég nagy sikert aratott tavaly a Fear The Walking Dead: Flight 462 című websorozat, hiszen hozott két Emmy-jelölést, ráadásul a hivatalos adatok szerint 4.600.000 nézője volt (és akkor ehhez még jönnek a nemhivatalos megtekintések, ami valószínűleg ennek a többszöröse), így hát most bejelentették, hogy Fear The Walking Dead: Passage címen érkezik egy újabb websorozat.

A Lauren Signorino és Mike Zunic által írt és Andrew Bernstein által rendezett websorozat nem csak a neten lesz elérhető, hanem a The Walking Dead reklámszüneteiben is leadják, a Flight 462-höz hasonlóan 16 epizód érkezik, részenként 1 percnyi játékidővel – az első epizódot lentebb már meg is tudjuk mutatni kvázi premier előtt.

A miniben a 12 év rabszolgaságban és a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? -ban is látott Kelsey Scott alakít majd egy kőkemény, Sierra nevű nőt, aki segít egy másik, Gabi nevű nőn (Mishel Prada) némi szívességért cserébe.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a Flight 462-höz hasonlóan a Passage szereplői is feltűnnének a főszál történetében – de simán el tudjuk képzelni, hiszen az 1. rész egy éppen olyan katonai bázison játszódik, mint amilyen felé Nickék is tartottak a 2. évad fináléjában.

Friss The Walking Deaddel kapcsolatos hírekért kattints ide!

<