Fear The Walking Dead: Passage – Az 1. rész a Filmsoron!

-


Elég nagy sikert aratott tavaly a Fear The Walking Dead: Flight 462 című websorozat, hiszen hozott két Emmy-jelölést, ráadásul a hivatalos adatok szerint 4.600.000 nézője volt (és akkor ehhez még jönnek a nemhivatalos megtekintések, ami valószínűleg ennek a többszöröse), így hát most bejelentették, hogy Fear The Walking Dead: Passage címen érkezik egy újabb websorozat.

A Lauren Signorino és Mike Zunic által írt és Andrew Bernstein által rendezett websorozat nem csak a neten lesz elérhető, hanem a The Walking Dead reklámszüneteiben is leadják, a Flight 462-höz hasonlóan 16 epizód érkezik, részenként 1 percnyi játékidővel – az első epizódot lentebb már meg is tudjuk mutatni kvázi premier előtt.

A miniben a 12 év rabszolgaságban és a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? -ban is látott Kelsey Scott alakít majd egy kőkemény, Sierra nevű nőt, aki segít egy másik, Gabi nevű nőn (Mishel Prada) némi szívességért cserébe.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a Flight 462-höz hasonlóan a Passage szereplői is feltűnnének a főszál történetében – de simán el tudjuk képzelni, hiszen az 1. rész egy éppen olyan katonai bázison játszódik, mint amilyen felé Nickék is tartottak a 2. évad fináléjában.

Friss The Walking Deaddel kapcsolatos hírekért kattints ide!

Kapcsolódó

Előzetest kapott a The Walking Dead 10. évadának utolsó szakasza

Az amerikai AMC és a Skybound produkciós cég kiadott egy előzetest a The Walking Dead évadának extra epizódjaihoz.

The Walking Dead: World Beyond sorozatkritika

Megérkezett a harmadik The Walking Dead-sorozat, a fiatalokról szóló World Beyond.

Érkezik a Fear The Walking Dead 7. évada is

Az AMC továbbra is bízik a sorozatban.

Fear the Walking Dead: Újra láthatjuk Madisont?

A Fear The Walking Dead showrunnere beszélt Madison visszatéréséről. Újra láthatjuk a karaktert?

Most a címlapon

A mozikat elkerülte, de streamingen itthon is debütál a Rendbontók

A megtörtént esetet feldolgozó film az 1970-es Miss World szépségversenyre fókuszál, amely az események hatására a nyugati szépségideál 180 fokos fordulatot vett.

Hamisított hírnév – Itt az HBO influenszer-generációról szóló filmje

Megérkezett a Fake Famous (Hamisított hírnév) című új HBO dokumentumfilm előzetese, amely az influencerek valódi(nak látszó) világába kalauzolja a nézőket.

A szakértő szerint VV Renátót emberi méltóságában sértette meg az RTL

Mérő Vera, a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene csoport alapítója, Mérő Vera korábban is többször foglalkozott már a ValóVilág10-zel.

Jön az Eufória különkiadásának 2. része

A tervezetthez képest 2 nappal korábban, már holnap (január 23-án) elérhető lesz az Eufória különkiadás 2. része, amely ezúttal Jules-ra (Hunter Schafer) fókuszál.

A Hírstart ajánlata