Sorozatos hírek Fear the Walking Dead: Újra láthatjuk Madisont?

Fear the Walking Dead: Újra láthatjuk Madisont?

A Fear the Walking Dead 6. évada egy olyan karaktert hozhat vissza, akinek nagyon sok rajongó örülne. A 4. évadban Madison Clarkot oly módon írták ki, aminek nem volt sok értelme: felgyújtott egy baseball-stadiont és nem igyekezett elmenekülni, miközben próbálta megvédeni gyermekeit a kóborlóktól.

Szóval Kim Dickens kilépett a sorozatból, ami miatt rengeteg rajongó csalódott lett. Most, két évaddal később, hogy Lennie James karaktere, Morgan csatlakozott a Fear The Walking Dead-hez, és a legújabb évadban egy ismeretlen alak mentette meg, akadhat egy kis esély, hogy Madison volt az.

A 6. évad 7. (félévadzáró) részében Alicia Clark elsőként említi meg azt a stadiont, ahol Madison „meghalt”, azóta, hogy a csoport évekkel ezelőtt visszatért oda. Akkor még nem volt arra utaló jel, hogy élne, de arra sem, hogy meghalt volna.

Mint minden képregény adaptáció rajongói tudhatják, különösen a The Walking Dead világában,  hogy míg nem látták a holttestet, addig nem kell teljesen halottnak tekinteni a karaktert. Madison holttestét pedig soha nem mutatták, ezért is van az a sok teória, amik a szereplő visszatérését  emlegetik.

madison2

„Mindig van esély” – mondta Ian Goldberg, a Fear The Walking Dead showrunnere, aki bővebben is kifejtette mit gondol a szereplő visszatéréséről a comicbook.com-nak adott exkluzív interjújában:

Nem tudunk mást mondani arról, hogy ki mentette meg Morgan-t, azon kívül, amit a cetlin láthattunk. Láthattuk, hogy valaki azt üzente Morgan-nek, hogy még mindig van tennivalója. Valaki, akit Morgan nem ismer. Ezt is a jegyzetből tudjuk. Amint kiderül ki mentette meg Morgan-t, és hagyta az üzenetet neki, jobban megérthetjük a mondanivalóját.

cetli

Madison túlélése rengeteg kérdést vet fel, például azt, hogy hogyan menekült meg a stadionból, hol járt, és miért nem tett erőfeszítéseket, hogy újra találkozhasson lányával. Az üzenet azt is jelentheti, hogy Madison tudja, hogy Morgan hogyan vigyázott Alicia-ra, míg ő – még ismeretlen okokból – nem tudott.

Hogy láthatjuk-e újból Kim Dickens karakterét, kiderül a 6. évad második felében, ami 2021-ben kerül a televíziók képernyőjére.