Hír és közéleti magazin

Fecsó a talpára ragadt borsót is megfőzte a vacsoravendégeinek

Fecsó igazi üzletemberként egy borsószemet sem pazarolt el a Vacsorakirály tegnap esti adásában.

A Vacsorakirály tegnapi adásában Fecsó volt a házigazda, aki nem igazán mozgott otthonosan a konyhában. A konyhában való sürgés-forgás egy pontján Fecsó szétszórta a mirelit zöldborsót a konyha kövén, de nem zavartatta magát. Visszaszedte a földről a zöldséget az edénybe, még azt a szemet is, amire véletlenül rálépett, majd felszolgálta azt a hozzá érkező vendégeknek.

„Az én konyhatechnikám ösztönös, nem szeretem a finomkodást, a bíbelődést. Oda kell verni, dobni, csinálni, és a végén jó lesz. Ki fognak jönni az ízek, az aromák” – magyarázta az adásban Fecsó.

„Bármikor voltam Fecsónál, mindig rend volt, tisztaság, finom illat a lakásban, úgyhogy ő a tisztaságra, a higiéniára abszolút odafigyel. Ő lefertőtlenít mindent, háromszor.” – mondta még az odaúton Pumped Gabo. Azóta már biztosan ő is tudja, mi a helyzet…

A Vacsorakirály legújabb epizódjában ezen felül is különleges trükköket leshettünk el Szegedi Fecsótól, aki úgy tudja, hogy a rosé kacsamell titka a rosé. További specialitása a fehérjeporos és a glutaminos hússzelet.