Felforrnak az érzelmek a Becsúszó szerelem új előzetesében

-

Már mától látható a film friss előzetese, amiben minden a szerelem és a szurkolás körül forog. A történet főhőse Gyula, a megszállott focidrukker arra vállalkozik feleségével, hogy illegálisan magához veszi az életükbe váratlanul betoppanó fiatal roma lány születendő babáját. A terv jónak tűnik, de kivitelezni korántsem könnyű. Trükkök, blöffök, félremagyarázások, rejtőzködés, eltűnés és még megannyi humoros helyzet vár Gyulára, mielőtt maga is beismeri, ki mellett is van a helye, kiért is dobog a szíve.

A film izgalmas szereplőgárdával vág neki a futballpályán innen és túl játszódó, meglepetésekkel teli, humoros történetnek. A főhőst, a focidrukker Gyulát, akire megpróbáltatások sora vár, az Isteni műszakból, illetve A Tanár című sorozatból is ismert Ötvös András alakítja, feleségét, az Uristen@menny.hu és a Libiomfi komikája, Stefanovics Angéla játssza, míg a várandós kismamát az elsőfilmes Gombó Viola Lotti formálja meg. A további szerepekben olyan élvonalbeli hazai színészek láthatóak még, mint a drukkerek vezérének bőrébe bújó Thuróczy Szabolcs, a fanatikus Kinizsi Black Army oszlopos tagjait megszemélyesítő Orosz Ákos, Hajdu Szabolcs, Piller Ádám, az ellentábor hangadóját adó Szabó Simon, valamint Tenki Réka, Rajkai Zoltán, Pelsőczy Réka és Urbanovits Krisztina.

A Becsúszó szerelem rendezője, Nagy Viktor Oszkár, aki első játékfilm-rendezésével, az Apafölddel a nemzetközi kritikusok Gene Moskowitz díját nyerte el a 40. Magyar Filmszemlén.

Kapcsolódó

Bízzunk benne, hogy egyszer film készül a The Mediumból

Az Oscar-jelölt Tomasz Bagiński rendezte meg a Bloober Team The Medium című játékának élőszereplős előzetesét.

A mozikat elkerülte, de streamingen itthon is debütál a Rendbontók

A megtörtént esetet feldolgozó film az 1970-es Miss World szépségversenyre fókuszál, amely az események hatására a nyugati szépségideál 180 fokos fordulatot vett.

Hamisított hírnév – Itt az HBO influenszer-generációról szóló filmje

Megérkezett a Fake Famous (Hamisított hírnév) című új HBO dokumentumfilm előzetese, amely az influencerek valódi(nak látszó) világába kalauzolja a nézőket.

Jön az Eufória különkiadásának 2. része

A tervezetthez képest 2 nappal korábban, már holnap (január 23-án) elérhető lesz az Eufória különkiadás 2. része, amely ezúttal Jules-ra (Hunter Schafer) fókuszál.

Most a címlapon

Egy kattintással előhozhatod a kedvenc Netflix-műfajod

A Netflix helyett te magad is eldöntheted mit akarsz nézni. Mutatjuk hogyan tudod teljesen legálisan meghekkelni a Netflixed.

Tóth Andinak elvette a sztárság a gyerekkorát

Tóth Andi a napokban ünnepelte a 22. születésnapját, amely kapcsán a 15 éves önmagára is visszaemlékezett.

Bízzunk benne, hogy egyszer film készül a The Mediumból

Az Oscar-jelölt Tomasz Bagiński rendezte meg a Bloober Team The Medium című játékának élőszereplős előzetesét.

A Hírstart ajánlata