Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Felhőtlen szórakozás a Mintaapák 2. évadának forgatása

Kamarás Iván is szerepet kapott a Mintaapák 2. évadában, most a Mokkában árulta el milyen élmény átvenni Fenyő Iván szerepét.

“Nagyon izgalmas volt, jó kémia van közöttünk, abszolút összeillünk. Felhőtlen szórakozás volt” – mesélte a Mintaapák új szereplője, Kamarás Iván a Mokkában.

Kamarás Iván a korábban Fenyő Iván által alakított Géza szerepében tűnik majd fel a TV2 sorozatában, Szabolcsként majd Makranczi Zalánt, az eddig Klem Viktor által alakított Tamás karakterében pedig Száraz Dénest láthatják a nézők a Mikit alakító Mészáros Béla mellett.

A színész reagált a napokban megjelent hírre is, miszerint átokként élte meg, hogy szép külsővel áldotta meg a sors.

“Az ember soha nem elégedett a saját külsejével, ezért próbál mindent megtenni, megpróbáljuk a maximumot kihozni belőle, és még így sem vagyunk teljesen elégedettek, legalábbis én így vagyok vele. (…) Szerencsésnek érzem magam, hiszen nem érzem azt, hogy a külsőm predesztinált volna azokra a szerepekre, melyeket eljátszottam. Én egy karakterszínész vagyok, egy hős külsejében, ezért nagyon sok izgalmas lehetőségem nyílt olyan szerepeket eljátszani, amit egyébként csak a külsőm alapján nem feltétlenül osztottak volna rám” – mondta.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<