Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Felütötte a fejét a koronavírus a Formula-1 Magyar Nagydíjon

Egyelőre nem tudni, hogy csapattagok fertőződtek-e meg.

A Formula-1 újabb közleményben összegezte a nagydíjak előtt és közben elvégzett koronavírus-tesztek statisztikáit. Az előző hét nap folyamán 4997 tesztet végeztek el. Az előző két héttel ellentétben – amikor csak negatív eseteket diagnosztizálták ­– két pozitív esetet szűrtek ki.

„Az FIA és a Formula-1 ma megerősíti, hogy július 10. (péntek) és július 16. (csütörtök) között 4997 Covid-19-tesztet végeztek el versenyzőkön, csapatokon és személyzeten. Ezek közül két embert teszteltek pozitív eredménnyel. Ezek a személyek nem voltak jelen Ausztriában. Az érintett egyéneket eltávolították és izolálták. A közeli kontaktok nyomkövetése lezajlott, az izoláció megtörtént” – olvasható a közleményben.

A fentiekből kiderül, hogy a két koronavírusos nem volt jelen az Osztrák és Stájer Nagydíjon, tehát kifejezetten a Magyar Nagydíjon résztvevő személyekről van szó.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Forrás Formula.hu
Ez is érdekelhet:
<