Férfiak, nők és gyerekek – Film az internet káros hatásairól

-

men women and childrenMár forgatja ötödik filmjét Jason Reitman, akinek negyedik rendezése, a Nyárutó február elején kerül a hazai mozikba.

Az új film Chad Kultgen Men, Women & Children (Férfiak, nők és gyerekek) című regényéből készül, és azt mutatja be, hogy az internet miként változtatja meg az emberek életét. A történet narrátora Emma Thompson, a főbb karaktereket Jennifer Garner, Adam Sandler és Dean Norris alakítják.

A történet hősei gimnazisták és a szüleik, akiknek életét keresztül-kasul behálózza az internet. A film kísérletet tesz arra, hogy olyan társadalmi jelenségek mélyére ásson, mint a videójáték-kultúra, az anorexia, a hűtlenség, a hírnév-hajhászás, illetve a tiltott dolgok terjedése az interneten.

A sztoriban minden karakter, illetve kapcsolat egy-egy lehetséges választást mutat be, amelynek kimenetele hol tragikus, hol pedig reményt keltő, azt bizonyítva, hogy manapság senki nem vonhatja ki magát annak a hatása alól, ami a tabletjéből meg a telefonjából rázúdul.

A Labor Day hazai bemutatója 2014. február 6-án lesz, a Men, Women & Children pedig 2015-ben érkezik majd.

Kapcsolódó

Emma Thompson is szerepel a Netflixnél készülő Matilda-musicalben

Az Oscar-díjas Emma Thompson és Alisha Weir is szerepel a Roald Dahl Matilda, a kiskorú boszorkány című regénye nyomán a Netflix számára készülő musicalfilmben.

Adam Sandler magányos űrhajós lesz a következő filmjében

Adam Sandler a Csiszolatlan gyémántot követően ismét egy komoly jelölésekre esélyes projektben vesz részt.

Hubie, a Halloween hőse filmkritika

Adam Sandler ismét összerántotta a bandát, hogy egy újabb tipikus Adam Sandleres tanmesét készítsen, ezúttal némi borzongással vegyítve.

Adam Sandler megmenti a Halloweent

Magyar feliratos előzetest kapott a Netflix új vígjátéka, a Hubie, a halloween hőse, amelyben ismét Adam Sandler mókázik.

Most a címlapon

Megérkezett A nomádok földje szinkronos előzetese

A számos díjat elnyert, Oscar-esélyes film, a Frances McDormand főszereplésével készül A nomádok földje a magyar mozikba is látható lesz.

Ben Affleck kidobta a kukába Ana De Armas posztereit

Ben Affleck és Ana de Armas szakításától hangos Hollywood, meg a brit bulvársajtó.

A Bridgerton család főszereplője hajnalban kelt, hogy a szexjelenetekre rágyúrjon

Rege-Jean Page a Netflix médiabirodalom legújabb sztárja, aki eléggé megdobogtatta a női nézők szívét A Bridgerton család címet viselő sorozatban.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet