Hubie, a Halloween hőse filmkritika

Adam Sandler ismét összerántotta a bandát, hogy egy újabb tipikus Adam Sandleres tanmesét készítsen, ezúttal némi borzongással vegyítve.

Terhes feleségét és kislányait is megölte, csak hogy a szeretőjével lehessen

A Netflix Amerikai gyilkosság: A szomszéd család című, valódi eseményeket bemutató dokumentumfilmjével soha nem látott közelségből mutat be egy borzalmas családi tragédiát.

Mindig az ördöggel filmkritika

A Mindig az ördöggel fojtogató története több szálon fut, nem sokkal a II. világháborút követően az USA déli államainak lakói életébe nyújtva betekintést.

Mulan filmkritika – avagy girlpower a Disneynél

Csodálatos látványvilág, részletes, kidolgozott jelmezek és az animációból átvett zeneiség jellemzi a 2020-as feminista filmet.

KÉJLAK filmkritika

5 nős férfi vett közösen egy lakást, melyben kiélhetik titkos vágyaikat, randizhatnak házas életüket mellőzve. Egy nap holtan találnak az ágyban egy meztelen, odabilincselt lányt. Csak nekik van kulcsuk. Te mennyire bízol meg a barátaidban? Valaki hazudik. Meddig mész el? Meddig falazol? A te lelkiismereted tiszta?

Az új mutánsok filmkritika

Az új mutánsokkal egy zsigeri horrort ígértek, aztán ahogy múlt az idő, úgy puhítottak a történetén. Ilyen lett az X-Men-univerzum utolsó darabja.

A tyúk vagy a tojás? – TENET filmkritika

Christopher Nolan Tenetjével térhettünk vissza a mozikba - és bizony visszatért a moziélmény is.

PALM SPRINGS filmkritika

Az idei év vígjáték-szenzációja az amerikai bemutatásának pillanatában kultuszfilmmé vált. A Palm Springs meglepő fordulatokkal teli, sokszor nézős romantikus kaland.

Hirdetés

Most a címlapon

Megvan kik lesznek A Dal 2021 zsűritagjai

A Dal 2021 mezőnyének kihirdetéséhez hasonlóan, online sajtótájékoztató során jelentette be a műsor zsűrijének tagjait a közmédia január 15-én.

Tom Cruise robotokkal “védi” a Mission: Impossible 7 forgatását

Hogy a Mission: Impossible hetedik részének forgatását többé ne kelljen félbeszakítani a koronavírus-járvány miatt, Tom Cruise robotokkal biztosítja azt.

Folytatást kaphat a Született feleségek

A Bree Van de Kampet alakító színésznő reagált a sorozat felélesztéséről szóló pletykákra.