Újabb filmbemutatókat halasztottak el, a Mátrix 4. és a The Flash is érintett

A Dűne című film eredetileg december 18-ra tervezett indulását 2021. október 1-jére tette át a Warner Brothers, a Matt Reeves rendezte The Batmant pedig 2022 márciusában láthatják a rajongók – írta meg korábban a Filmsor, azonban a stúdiók további változásokat jelentettek be.

A Mátrix 4. 2021. december 22-re került, a karácsony előtti hétvégén azonban az Illumination/Universal animációs filmjével, az Énekelj! 2-vel, a Sony stúdió Fülemüle (The Nightingale) és a Paramount Babylon című filmjével kell osztozkodnia.

A DC Films több újdonsága is új dátumot kapott. A The Flash című fantasy 2022. november 4-én, a Shazam! folytatása 2023. június 2-án kerül a mozikba, míg a Dwayne Johnson főszereplésével készült Black Adam ideiglenesen premierdátum nélkül maradt.

A Wonder Woman 1984 bemutatásának dátuma egyelőre változatlan, Magyarországon a tervek szerint 2020. december 26-án lesz először látható.

A filmbemutatók elhalasztásának bejelentései azt követően szaporodtak el, hogy a Cineworld és a Regal Cinemas mozihálózatok közölték: ideiglenesen bezárják filmszínházaikat.

Szólj hozzá