Filmsor-hírsor level: safranyn


DiCaprio új nőjétől Harley Quinn ruháján át a legújabb James Bond-jelöltig. Minden, ami film és sorozat, meg tévé meg annak a holdudvara…

Filmes hírek

Zendaya is szerepet kapott a Tom Holland nevével fémjelzett Pókember-rebootban.

zendaya

A Havas Jon-t alakító Kit Harington megint érdekes dolgokat mondott Havas Jonnal kapcsolatosan…

És ha már Trónok harca, a Cerseit alakító Lena Headey szerint ennyire éri meg várni a 6. évadot.

https://twitter.com/IAMLenaHeadey/status/706586562776072192

Arnold Scharzenegger leül egy asztalhoz Shane Black-kel, hogy az új Predator filmről tárgyaljanak.

Eközben Tom Hiddleston hivatalosan is bejelentkezett James Bond szerepére. Nem meglepő.

J.K. Simmons alakította már Jonah Jamesont a DC univerzumban, most Gordon felügyelőt fogja alakítani a Justice League, vagyis Az Igazság Ligája-filmben.

JK Simmons Justice League

Margot Robbie, az Öngyilkos osztagban Harley Quinnt alakító színésznő egy interjúban elmondta, hogy többféle jelmezt is felpróbáltak, végül a filmben látható mellett döntöttek, de nem lehetetlen, hogy a jövőben még a mindenki által imádott “udvari bolond” jelmezben is láthatjuk őt.

Joseph Gordon-Levitt kiszállt a Sandman-adaptációból.

Sorozatos hírek

Úgy tűnik, hogy a jelenleg 4. évadánál tartó Ripper Street az 5. évadával ér véget. (Ezt egyelőre hivatalosan nem erősítették meg, de a Jakcson dokit alakító Adam Rothenberg szerint így lesz.)

Lady Gaga egy interjúban megerősítette, hogy visszatér az American Horror Story 6. évadára. Korábban – szintén egy interjúban  Angela Bassett is megerősítette a folytatást.

A Nerdreactor infói szerint az Agent Carter a 3. évados berendelést is megkapja. Korábban Hayley Atwell is nagyon bizakodó volt.

Sarah Michelle Gellar is szerepelni fog a Kegyetlen játékok sorozatváltozatában. Már át is festette a haját barnára, csak hogy mindenki megismerje…

#brownhairdontcare (actually kind of love it!!) thank you everyone @andylecomptesalon

Sarah Michelle (@sarahmgellar) által közzétett fénykép,

Dan Bucatinsky, Coral Pena és Charlie Hofheimer is szerepet kapott a FOX 24: Legacy című sorozatában – pontosabban egyelőre csak annak pilotjában.

A Mr. Robot 2. évadában állandó szereplő lesz Michael Cristofer (Phillip Price) és Stephanie Corneliussen (Joanna) is. Új szereplőként pedig érkezik Chris Conroy és Joey Badass.

Bulvár

A The Mirror magazin hozta le a hírt, hogy Rory Williams, a Sunset Sons énekese szakított barátnőjével, egy Laura Whitmore nevű bemondónővel, miután az átbulizott egy éjszakát (a BAFTA díjak átadásakor)  Leonardo DiCaprioval. Ő lenne a hölgy egyébként.

Laur Withmore

A már nem s olyan kis Chloe Grace Moretz Kim Kardashiant savazza annak legújabb indokolatlan meztelen fotója miatt. Moretz azt írja, jó lenne, ha a realityceleb azt is megtanítaná a – fiatal lányokból álló – követőinek, hogy nem csak a testük a lényeg.

Clak Gregg és Hayley Atwell, vagyis Coulson ügynök és Carter ügynök a Lip Sync Battle-ben fog összecsapni. Alig várjuk.

_Kedvenc_ bulvárunk, a Blikk azt írja, hogy Gönczi Gábor miatt rakták ki Azurák Csabát a Tényekből. Az RTL-es állítólag a TV2-höz tart.

Eközben Kolosi Péter és Vujity Tvrtko együtt ebédeltek. Tvrtko-t már sokan az RTL képernyőjén látják…

A nem megfelelő korhatár-besorolás miatt eljárás indul a TV2 és a Class FM ellen, az RTL-t túl hangos reklámok miatt büntette a Médiatanács.

Döbrösi Lauránk nem fog szerepelni az Egynyári kaland 2. évadában.

stay tuned

The Walking Dead Rick What

Szólj hozzá