Focicsapatot alapítottak Hollywood színésznői

-

Többségében híres nők – köztük Natalie Portman Oscar-díjas színésznő és Serena Williams teniszező – alkotják az új, Los Angeles-i női labdarúgócsapat tulajdonosi hátterét.

A liga (NWSL) bejelentette, hogy az Angel City csoport tulajdonában lévő együttes 2022 tavaszán csatlakozik majd a mezőnyhöz, 11. tagként. Natalie Portman közleményben kiemelte: klubjuk az első, többségében női tulajdonosokból álló és általuk vezetett NWSL-csapat lesz, és örömét fejezte ki, hogy a női szakág profi szinten is megjelenik Los Angelesben.

A tulajdonosi körhöz tartozik még az üzletasszony Kara Nortman és Julie Uhrman, több ismert színésznő – Eva Longoria, Uzo Aduba, Jennifer Garner és Jessica Chastain -, valamint az amerikai női válogatott tucatnyi korábbi klasszisa, mások mellett Julie Foudy, Mia Hamm, Joy Fawcett és Abby Wambach.

A Los Angeles-i klub – amelynek egyelőre nem jelentették be a nevét – a női szakág amerikai népszerűségére alapoz: a négyszeres olimpiai- és négyszeres világbajnok válogatott meghatározó tényező világszinten, míg az amerikai bajnokságban a nézőszám 2019-ben 22 százalékkal nőtt a 2018-as adatokhoz képest.

A NWSL nyolcadik idényében, 2019-ben kilenc csapat vett részt, az ideit a pandémia miatt törölték. A következő csatlakozó klub 2021-ben a Racing Louisville FC lesz. A férfiaknál két együttes (LA Galaxy és Los Angeles FC) képviseli az Angyalok városát a legjobbak között (MLS).

Kapcsolódó

Eva Longoria mackóban ment üzleti tárgyalásra

A mindig csinos színésznő ezúttal nem adott a részletekre.

Natalie Portman: Gyerekként szextárgy voltam

Natalie Portman egy interjúban mesélt arról, milyen volt gyerekszínészként felnőni, és ez milyen hatással volt a későbbi szexuális fejlődésére.

Lecserélték a Jelenetek egy házasságból sorozatváltozatának női főszereplőjét

Michelle Williams kiszállt a Jelenetek egy házasságból sorozatváltozatából.

355 – Kémnők próbálják megakadályozni a III. világháború kitörését

Amikor gyönyörű nők mentik meg a világot. Ez lesz a 355, melyben a főszerepekben, Jessica Chastain, Diane Kruger, Lupita Nyong’o, Penélope Cruz és Bingbing Fan lesz látható.

Most a címlapon

Egy kattintással előhozhatod a kedvenc Netflix-műfajod

A Netflix helyett te magad is eldöntheted mit akarsz nézni. Mutatjuk hogyan tudod teljesen legálisan meghekkelni a Netflixed.

Tóth Andinak elvette a sztárság a gyerekkorát

Tóth Andi a napokban ünnepelte a 22. születésnapját, amely kapcsán a 15 éves önmagára is visszaemlékezett.

Bízzunk benne, hogy egyszer film készül a The Mediumból

Az Oscar-jelölt Tomasz Bagiński rendezte meg a Bloober Team The Medium című játékának élőszereplős előzetesét.

A Hírstart ajánlata