Folytatást kaphat a Született feleségek

A Lila Akác köz lakóinak életét nyolc évadon át kísérhettük figyelemmel, 2012-ben viszont el kellett köszönnünk a sorozattól.

Egy legfrissebb tweet szerint viszont már készülőben a Született feleségek 9. évada. Miután sorra hozzák vissza a 90-es és a 2000-es évek sorozatait egy nosztalgia folytatás céljából, így annyira talán nem meglepő, hogy Gaby, Susan, Lynette és Bree történetét is meghosszabbítják egy évad erejéig – írja a USMagazine.

Egy bennfentes nemrég kiposztolta, hogy biztos forrásból úgy tudja, a Hulu berendelt egy tíz részből álló folytatást a Született feleségekből, és már a szervezés végső fázisában vannak.

A sorozat egyik központi szereplője, Marcia Cross reagált is a Twitteren megjelent hírekre, de vagy nagyon titkolja, hogy igaz lenne a pletyka, vagy valóban szó sincs újraélesztési tervekről.

“Erről most hallok először!”  – írta bejegyzésében.

Ez a nesze semmi fogd meg jól nem vette el a kedvét a rajongóknak, akik máris reménykedni kezdtek benne, hogy a Jóbarátok, a Dexter, a Szex és New York után, a Született feleségek is visszatérnek.