Filmek, sorozatok, kultúra

Napokon belül folytatódhat a Drága örökösök 4. évadának forgatása

Az RTL Klub Drága örökösök című napi sorozata már nagyon hiányzik a nézőknek, de hamarosan folytatódhatnak a 4. évad munkálatai.

Már januárban elkezdődött a Drága örökösök 4. évadának forgatása, amelyet aztán márciusban, valamivel több mint 60 napnyi munkálatot követően fel kellett függeszteni a koronavírus-járvány miatti korlátozó intézkedések miatt.

Az élet azonban szépen lassan újraindul és nincs ez másként a televíziós produkciókkal sem, ahol fokozott biztonsági intézkedések mellett kezdődhetnek meg a munkálatok.

A neve elhallgatását kérő Drága örökösök statiszta szerint napokon belül benépesül Ökörapáti faluja is, már készítik elő a terepet a 4. évad további felvételeihez és nagyjából két hét múlva ismét dolgozni fog a stáb.

Ezekre a kérdésekre várjuk a választ a Drága örökösök 4. évadában

Korábban azt írtuk, hogy a nézőktől áprilisban búcsúzó Drága örökösök 4. évada két részletben kerülhet a képernyőre, ezt azóta sem erősítette, se nem cáfolta meg az RTL Klub, mint a Filmsor érdeklődésére megírták, azzal kapcsolatban, hogy mely műsoraik, mikor kerülnek a képernyőre időben tájékoztatják majd a sajtó képviselőit és a nagyközönséget.

A Drága örökösök háza táján egyébként a kényszerű leállás alatt is zajlott az élet. Távozott az egyik producer, Szabó Zsolt ugyanis a napokban nagy botrányokkal övezett Mintaapák című sorozat vezetését vette át, de szintén a TV2 sorozata igazolta le a Drága örökösökben Szappanos Kata volt szerelmét, Robit alakító Makranczi Zalánt is.

A szünetben az is kiderült, hogy a Drága örökösök sorozatot készítő Hámori Barbara egy új napi sorozatot készít az RTL Klubnak, ebben jó eséllyel több olyan színészt is láthatunk majd, akik a Drága örökösökben lopták be magukat a nézők szívébe.

A Drága örökösök 3. évadában egyébként rengeteg híresség felbukkant, de hatalmas fordulatokban és szexis pillanatokban sem volt hiány, így érthető, hogy a rajongók ki vannak éhezve a sorozat folytatására.

A Drága örökösök visszatérésére egyébként óriási szüksége van az RTL Klubnak, ugyanis amióta a sorozat lekerült az RTL Klub képernyőről, tulajdonképpen csak a Mellékhatás című sorozatuk tudta felvenni a versenyt a TV2 műsoraival.

A Mellékhatás azonban az előző hétvégén véget ért és egyelőre azt sem tudni, hogy visszatérhet-e egyáltalán a képernyőre, ugyanis az RTL Klub még nem nyilatkozott ezzel kapcsolatban.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Facebook
<