hétfő, január 25, 2021

Folytatódott VV Fanni gyilkossági ügyének tárgyalása – itt vannak a részletek

-

Novozánszki Fanni a Való Világ 7. évadában vált ismertté. Valamivel később prostituáltként kezdett el dolgozni a Marina parti lakásában. 2017. november 20-án azonban rejtélyes körülmények között eltűnt.

Két héttel később a rendőrség már nem eltűntként kereste VV Fannit, hanem áldozatként, mert gyilkosság miatt indult nyomozás. A holttest nem került elő. Később előzetes letartóztatásba helyezték B. Lászlót. A férfit, akit rögzített a lakópark biztonsági kamerája. A felvételen látszik, ahogy a kezei között egy női testet cipel a korábban még politikai babérokra is törő férfi. (A gyanúsított férfi 2010-ben az MSZP támogatásával indult a dunaújvárosi önkormányzati választásokon, de nem nyert.)

VV Fanni eltunese

A gyanú szerint tehát Fanni halott, de a holttestét azóta sem találták meg. A rendőrség már mindenhol kereste a nő holttestét. A Dunában, kutak mélyén és a föld alatt is, de egyelőre nem sikerült megtalálni.

Hétfőn folytatódott a a Fővárosi Törvényszéken VV Fanni meggyilkolásával kapcsolatos büntetőper, ahol felszólalt az a személy is, aki utoljára látta élve a fiatal lányt. A férfi azt kérte, hogy a neve ne szerepeljen sehol, így az “5-ös számú tanúként” hallgatták meg.

“Kicsit sok volt a pezsgő”

A fiatal férfi ugyanabban a házban lakott, ahol Fanni is lakást bérelt.
A lány halála estéjén látta, hogy a vádlott, B. László a mélygarázsban a karjában cipeli az eszméletlen állapotban lévő lányt. Ezt egyébként, mint korábban kiderült a biztonsági kamera is rögzítette.

A férfi akkor azt gondolta, hogy a látottakban nincs semmi kivetnivaló, előfordulnak ilyen esetek egy jól sikerült buliból hazajövet.

Emlékei szerint a nő lenge, nyári öltözetben volt (novemberben), B. László pedig fáradtnak tűnt, amire a mozgásából és a légzéséből következtetett.

B. László állítólag azt mondta ekkor:

Kicsit sok volt a pezsgő

– ezért is következtethetett a tanú arra, hogy VV Fanni az elfogyasztott alkoholmennyiség miatt nincs magánál.

Először láthatjuk: így viszi ki a kocsijához VV Fannit B. László

Először láthatjuk: így viszi ki a kocsijához VV Fannit B. LászlóTovábbi részletek a BorsOnline oldalán: http://www.borsonline.hu/vv-fanni/cimke/21983

Posted by Borsonline – Bors Szórakoztató Napilap on Friday, September 11, 2020

A hétfői tárgyaláson az emberöléssel vádolt B. László egy régi barátja megdöbbentő információval állt elő. A férfi azt állítja, közel két millió forintot adott kölcsön B. Lászlónak, aki éppen aznapra ígérte a törlesztést, amikor Fanni is eltűnt.

Újabb fordulat

A férfi azt is megerősítette a bírónőnek, hogy valóban létezett az úgynevezett szörfdeszka-projekt, amibe Novozánszki Fannit is szerettek volna bevonni – és amire B. László 3 éve hivatkozik: mondván ezügyben került kapcsolatba Fannival, nem azért, hogy elrabolja és megölje – írja a Bors.

A férfi vallomása egy megdöbbentő fordulatot is tartogatott, amikor a projekt meghiúsulásáról faggatta a bírónő.

Nem jött össze egy találkozó időpont sem, B. László azt mondta nekem, a lány végül nem jött haza külföldről

– állítja a tanú.

A bíróságot megdöbbentette az információ, és a vádlott ezen kijelentése újabb fordulat az ügyben.

VV Fanni

Még mindig nincs meg a holttest

Dr. Lichy József szerint Fanni holttestét a vádlott hajós édesapja segíthetett eltüntetni, aki, bár megjelent a bíróságon, végül nem tett vallomást.

A szülők élhetnek a mentességi jogukkal, s éltek is, nem meglepő. De azt gondolom, semmi sem véletlen. A vádlott a poligráfos vizsgálaton a „Vízbe dobta-e?” és a „Dunába dobta-e?” kérdéseknél bukott el tagadással, az édesapja pedig évtizedek óta hajózik, s mint a tenyerét, úgy ismeri a Dunát

– mondta a Borsnak dr. Lichy, a Novozánszki család ügyvédje, aki szerint ilyen sok éves tapasztalattal idősebb B. László pontosan tudhatta, hogyan segítsen bajba jutott gyermekén, s hogy pontosan hogyan és hova kell dobni egy holttestet a Dunába, hogy az sose kerüljön elő.

Mint azt a Bors megtudta, a vádiratban viszont az áll, hogy VV Fannit a vádlott összevissza verte.

Valóban ez áll a dokumentumban, de László nem tett ilyet. A kolléga, dr. Lichy fantáziája a holttestről és az édesapa szerepéről pedig egész egyszerűen baromság. Az édesapa sohasem vett volna részt ilyenben, ők egy jóérzésű, tisztes család, ahol László egy vadhajtás

– reagált a Borsnak B. László nagybátyja, dr. Brodmann Péter ügyvéd.

Kapcsolódó bejegyzések

VV Vivi feladja a ValóVilág10-et

A szombati adás előzeteséből úgy tűnik, hogy a napok óta depresszióval (és jó eséllyel szerelmi bánattal) küzdő VV Vivi feladja a ValóVilág 10. évadát.

Nagy Alekosz felajánlotta segítségét Donald Trumpnak

Úgy tűnik, hogy Nagy Alekosz nem csak figyelemmel követi a világpolitikai eseményeket, de tevékenyen részt is vállalna belőle.

VV10: VV Gábor felébredt és azonnal felborította az eddigi villarendet

VV Gábor két és fél hetes téli álmát maga mögött hagyva mindenkit mindenki ellen fordított a ValóVilág10-ben.

Elfogták a ValóVilág körözött sztárját

Egy lakásban talált rá a rendőrség.

Friss

Halálom napja filmkritika

A Fűrész-filmek rendezője ezúttal áldozati szertartást tart.

Újabb sorozatban vállalt szerepet Brie Larson

Brie Larson továbbra is igyekszik megtalálni az egyensúlyt a kisképernyő és a mozivászon között.

A ValóVilágból azt is megtudtuk, hogy a felsál a sertés nyakában van

A gazdálkodás hete zajlik éppen a ValóVilágban és ha már annyit tanultunk tőlük eddig is, akkor ezúttal is isszuk a szavaikat.

A Hírstart ajánlata