Forró filmek hűvös estékre ? szeptemberben a FilmBox csatornákon

Azt már tudjuk, hogy szeptember végétől a FilmBox HD-t FilmBox Extra HD-ként kell keresnünk a programfüzetekben, azonban a FilmBox további meglepetéseket is tartogat. Ennek keretében a FilmBox Premium csatornán olyan filmeket láthatunk majd a hónapban, amelyek garantáltan visszacsempészik a forróságot a hűvösebb estékbe.

Rachel Weisz az Agora című filmben
Rachel Weisz az Agora című filmben

Tagadhatjuk, de vannak olyan nevek, amelyek hallatán a hölgyek egyértelműen a televíziók képernyői elé szegeződnek, ilyen például George Clooney vagy épp Channing Tatum?és persze vannak olyanok is, amelyek az urakat szegezik a fotelhez, például Rachel Weisz. Ha ezeket a neveket ráadásul olyan produkciókhoz is tudjuk kötni, amelyek még tartalom és kivitelezés szempontjából is érdekesek, akkor garantált a minőségi program mindkét nem számára. Először az urak örülhetnek, hiszen szeptember 6-án 21.00-tól az Agorában látható Rachel Weisz a FilmBox Premiumon. A történelmi dráma a rómaiak hőskorába, Egyiptomba repít el minket, és egy szerelmi szállal átitatott egész estés mozit kínál a nézőknek. A rendező Alejandro Amenábar, ami sokak számára további pozitívum lehet, ahogyan az is, hogy IMDb értékelések alapján 7-es fölötti filmről beszélünk.

A Michael Clayton is hasonló értékeléssel büszkélkedhet, azzal a különbséggel, hogy itt már a kedvenc Vészhelyzetes dokink van a főszerepben (Dr.Ross – George Clooney) a hölgyek legnagyobb örömére. Műfaját tekintve ez a mozi is dráma, izgalmakkal és misztériummal fűszerezve. Mindez 31 díjra és 93 jelölésre volt elegendő, többek között olyan neves díjakhoz köthetően, mint az Oscar és a Golden Globe. Hogy ne csak Clooney úr sármja vigye el a pálmát, érdemes megemlíteni, hogy Tilda Swinton még a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar szobrot is hazavihette ebben a filmben nyújtott alakításáért. A filmet szeptember 13-án, 21.00-tól vetíti a FilmBox Premium.

Tovább folytatva a sztárok felvonultatását és a drámai vonal megtartását, szeptember 27-én, 21.00-tól (szintén a FilmBox Premiumon) jön a The Eagle, azaz A sas című amerikai mozi, amelyben a főszerepet nem más, mint a sármos Channing Tatum nyerte el ? a film kalandot, drámát, izgalmat ígér, történelmi köntösben.

Emlékeztetőül:  2015. szeptember 29-től a FilmBox HD Magyarországon új néven fut majd, FilmBox Extra HD-ként. Az új névvel a tartalmak könnyebben hozzárendelhetőek lesznek az adott csatornához. A profil változatlan marad, hiszen a FilmBox Extra HD továbbra is azokat a nézőket célozza meg, akik minőségi filmekre és televíziós sorozatokra vágynak a legjobb hang és képi megjelenítés mellett.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés

Most a címlapon

Liv Tyler szilveszterkor kapta kézhez pozitív koronavírus-tesztjét

Liv Tyler is elkapta a koronavírust, a tapasztalatait egy Instagram-bejegyzésben osztotta meg.

Én nyerem meg a játékot, mondta VV Renátó, majd kiesett a ValóVilág 10-ből

Történelmi vereséget szenvedett VV Renátó a ValóVilág 10. évadában.

Hirdetés

Hírstart