hétfő, január 25, 2021

Fotók: Ez a gyönyörű színésznő lesz az új Batwoman

-

Ruby Rose mindenkit megdöbbentett korábbi bejelentésével, miszerint egy évad után otthagyja a Batwoman című sorozatát. A CW szériája igen sikeresen indult, így aztán meglepő, hogy a címszerepet alakító színésznő visszaadta a szerepet.

Később kiderült, hogy a Vancouverben forgatott szériáért Ruby nem igazán lelkesedett. Nem fogta meg igazán a karakter, a sok munkaórát sem bírta, de az, hogy emiatt ideje nagy részében Kanadában kellett élnie, csak szenvedés volt számára. Így a csatorna és a színésznő úgy döntött, hogy mindenkinek az lesz a legjobb a súrlódások elkerülése végett, ha új főszereplőt keresnek.

Közben megtalálták az utódját, aki nem más, mint Javicia Leslie, aki az Isten belájkolt és a Családi biznisz című sorozatokból lehet ismerős. Ő az első színes bőrű színésznő, aki Batwomant alakítja.

Kate Kane karakterét a készítők kiírják a sorozatból, így nem őt, hanem Ryan Wildert kell majd Javiciának megformálnia, ezzel elkerülve azt, amit sok sorozat egyébként bátran bevállal, hogy két különböző színésznő játssza ugyanazt a karaktert.

Javicia Leslie

Javicia Leslie feketében

Javicia-Leslie-szexi Javicia Leslie fürdőruhában Javicia Leslie szexi Javicia Leslie Batwoman javicia leslie elegáns

Kapcsolódó bejegyzések

Wonder Woman 1984 filmkritika

A Wonder Woman 2017-ben bemutatott első része attól volt jó, hogy volt szíve. Filmtechikailag abban is találhattunk kivetni valót,...

Ben Affleck a gyerekei miatt vállalta Batman szerepét

Most kiderült, igazából nem bánta meg Batman szerepét, mert nyomós okkal vállalta el: A gyerekei miatt.

Mégsem minisorozatként jön a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligája

Már jóideje készül az HBO Max-re Az Igazság Ligája Zack Snyder által megálmodott változata, a rendező legfrissebb bejelentkezése szerint már 99 százalékon áll a projekt.

A Cyborgot alakító Ray Fisher beleállt a DC filmes részlegébe, de ő húzta a rövidebbet

A színész korábban kilátásba helyezte, hogy addig nem hajlandó szerepelni további filmekben, amíg a Warner rendet nem tesz.

Friss

Halálom napja filmkritika

A Fűrész-filmek rendezője ezúttal áldozati szertartást tart.

Újabb sorozatban vállalt szerepet Brie Larson

Brie Larson továbbra is igyekszik megtalálni az egyensúlyt a kisképernyő és a mozivászon között.

A ValóVilágból azt is megtudtuk, hogy a felsál a sertés nyakában van

A gazdálkodás hete zajlik éppen a ValóVilágban és ha már annyit tanultunk tőlük eddig is, akkor ezúttal is isszuk a szavaikat.

A Hírstart ajánlata