Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Fotók: Ez a gyönyörű színésznő lesz az új Batwoman

Javicia Leslie váltja Ruby Rose-t a szerepben. Ő az első színes bőrű színésznő, aki Batwomant alakítja.

Ruby Rose mindenkit megdöbbentett korábbi bejelentésével, miszerint egy évad után otthagyja a Batwoman című sorozatát. A CW szériája igen sikeresen indult, így aztán meglepő, hogy a címszerepet alakító színésznő visszaadta a szerepet.

Később kiderült, hogy a Vancouverben forgatott szériáért Ruby nem igazán lelkesedett. Nem fogta meg igazán a karakter, a sok munkaórát sem bírta, de az, hogy emiatt ideje nagy részében Kanadában kellett élnie, csak szenvedés volt számára. Így a csatorna és a színésznő úgy döntött, hogy mindenkinek az lesz a legjobb a súrlódások elkerülése végett, ha új főszereplőt keresnek.

Közben megtalálták az utódját, aki nem más, mint Javicia Leslie, aki az Isten belájkolt és a Családi biznisz című sorozatokból lehet ismerős. Ő az első színes bőrű színésznő, aki Batwomant alakítja.

Kate Kane karakterét a készítők kiírják a sorozatból, így nem őt, hanem Ryan Wildert kell majd Javiciának megformálnia, ezzel elkerülve azt, amit sok sorozat egyébként bátran bevállal, hogy két különböző színésznő játssza ugyanazt a karaktert.

Javicia Leslie

Javicia Leslie feketében

Javicia-Leslie-szexi Javicia Leslie fürdőruhában Javicia Leslie szexi Javicia Leslie Batwoman javicia leslie elegáns

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Forrás Hirado.hu
Ez is érdekelhet:
<