Hír és közéleti magazin

FOX: Ezek lesznek a 2017-es tévés évad sorozatai


A sorozatjunkie csokorba szedte azokat a pilotokat, amelyeket bekért a FOX, vagyis jó eséllyel ezekből lesz sorozat a 2016/2017-es televíziós évadban – sőt egy-kettőt már be is rendelt teljes évadra a csatorna.

prison-break

A.P.B.

Készítő: David Slack, pilot rendezője: Len Wiseman
Szereplők: Natalie Martinez, Taylor Handley
Történet: Mi történik, ha egy rejtélyes tech milliárdos egy szerette meggyilkolása miatt érzett gyászában megvásárol egy gondokkal küszködő rendőrkapitányságot. Rendbe tudja-e hozni modern módszereivel a veterán zsaruk metódusait? Egy újságcikk alapján készül.

24: Legacy

Készítő: Manny Coto és Evan Katz
Szereplők: Corey Hawkins, Miranda Otto, Jimmy Smits, Anna Diop, Teddy Sears
Történet: az ismert szerkezettel, viszont teljesen új szereplőkkel és időugrással készül. A főhős egy hazatérő katonahős lesz, aki minden idők legnagyobb volumenű belföldi terrortámadását próbálja megakadályozni. (Alvósejtes aktiválós sztori lesz.)

The Exorcist

Készítő: Jeremy Slater
Szereplők: Alfonso Herrera, Ben Daniels, Brianne Howey, Hannah Kasulka
Történet: a klasszikus The Exorcist könyv és film (itthon: Az ördögűző) modern korba helyezett újragondolása, egy szerializált pszichothriller, melyben két igen különböző ember néz szembe egy család ügyével, és egy démoni megszállás révén az igaz Gonosszal.

Lethal Weapon

Készítő: Matt Miller
Szereplők: Damon Wayans Sr., Golden Brooks
Történet: A filmek (itthon: Halálos fegyver) alapján haverzsarus sztori egy texas-i nyomozóról, aki felesége és gyereke halála után Los Angeles-be költözik, ahol összerakják egy stresszt erősen kerülő veterán rendőrrel.

Pitch

Készítő: Dan Fogelman és Rick Singer
Szereplők: Kylie Bunbury, Mark-Paul Gosselaar, Elisabeth Shue, Mark Consuelos, Dan Lauria, Mo McRae, Meagan Holder, Tim Jo
Történet: Egy női baseball játékosról, aki dobó, és nemének első képviselője lesz a nagyobb bajnokságokban.

Prison Break (már berendelték a sorozatot)

Készítő: Paul T. Scheuring
Szereplők: Wentworth Miller, Diminic Purcell, Mark Feuerstein
Történet: lezárt történetet kapunk, ami figyelmen kívül fogja hagyni a lezáró tévéfilm eseményeit (vagy szolgál egy hihető magyarázattal), és pár évvel a szezonzáró után játszódik majd. A tesók mellett pár ikonikus karakter is vissza fog térni.

Recon

Készítő: Caroline Dries
Szereplők: Tracy Spiridakos, Sarita Choudhury, Karan Oberoi, Alexander Siddig
Történet: egy kezdő FBI-ügynökről, aki beépül egy terrorizmussal gyanúsított családba.

Shots Fired (már berendelték sorozatnak)

Készítő: Reggie Rock Bythewood és Gina Prince-Bythewood
Szereplők: Sanaa Lathan, DeWanda Wise
Történet: Egy lövöldözés során egy néger rendőr megöl egy fekete tinit Tennessee államban – a sorozat ennek az utóhatásait és következményeit vizsgálja majd. A főszerepben egy nyomozó és egy ügyész, akiket az Igazságügy küld kivizsgálni az esetet.

Star (már cím nélküli)

Készítő: Lee Daniels (Empire)
Szereplők: Benjamin Bratt, Queen Latifah, Jude Demorest, Ryan Destiny, Brittany O’Grady, Nicholas Gonzalez
Történet: spinoffot (kísérő sorozatot?) kaphat az Empire. A készítő ugyanúgy Lee Daniels és a zenés dráma műfaja is marad. A helyszín Atlanta lesz és a zenebizniszt egy másik oldaláról fogja megmutatni. A sztori középpontjában három nő lesz, akik be akarnak törni az iparba, az ő döntéseiket kísérhetjük majd figyelemmel, szemben az Empire zenei producerekből összeálló szereplőgárdájával.

Urban Cowboy 

Készítő: Craig Brewer és Chris Levinson
Szereplők: Alfonso Herrera, Nathalie Kelley, Jim Belushi, Bryana Salaz, Edward James Olmos, Lindsey Gort, Riley Smith
Történet: az 1980-as Urban Cowboy (itthon: Városi cowboy) alapján. Modern Texas-ban játszódó dráma, energikus zenével, olajjal, rodeóval és két, saját álmát kergető szerelmessel, akiknek kapcsolatát nem nézik jó szemmel a szülők.

Zoobiquity

Készítő: Stephen Nathan és Jon Collier
Szereplők: Kim Raver, Peter Facinelli, Marsha Thomason (White Collar), Antonia Bernath
Történet: Dr. Barbara Natterson-Horowitz és Kathryn Bowers könyve alapján. Könnyed, orvosos sorozat egy sikeres és ambiciózus kardiológusnőről, aki elismertségét kockáztatva összeáll egy állatorvossal, aki jobban ért az állatok, mint az emberek nyelvén. Ketten megpróbálják félretenni versengő természetüket, hogy mindenféle gyógyíthatatlannak tűnő betegségeket gyógyítsanak “fajközi” gyógyszerek, gyógymódok alkalmazásával.