Hír és közéleti magazin

Fradi TV indul a SportKlubon

Magyarország legnépszerűbb sportegyesülete saját műsort kap a SportKlub képernyőjén. December 22-én indul a Fradi TV, amely ezentúl minden héten beszámol a Ferencváros szakosztályainak életéről, a nézők bepillantást kaphatnak a felkészülések időszakába és megismerhetik a klub hőseit, történetét is. Exkluzív riportok, a szakvezetők és a sportolók értékelései ? mindez a Fradi TV-ben!

kovacs_istvan

A Ferencvárosi Torna Club és a sportcsatorna együttműködésének eredményeképpen minden hétfőn közel fél órás műsort sugároz a SportKlub Fradi TV címmel. A műsorvezető Kovács ?Kokó? István olimpiai aranyérmes, profi világbajnok ökölvívó. A könnyed hangvételű Fradi TV-ben a szurkolók megismerhetik mind a 17 szakosztály híreit, exkluzív beszámolókat láthatnak a klubot érintő eseményekről és találkozhatnak a legnagyobb ikonokkal.

?A felmérések szerint a Ferencvárosnak egymillió szurkolója, szimpatizánsa van csak az országhatárokon belül. Az FTC Magyarország legnépszerűbb sportegyesülete, nyugodtan állíthatjuk, hogy a Fradi ügye egyben nemzeti ügy? ? mondta Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója. ?Lényeges kiemelni, hogy a klub nem csak a labdarúgásról szól. Tizenhét szakosztályunk működik zöld-fehér színekben és a Fradi TV nagyszerű lehetőség, hogy az érdeklődők a foci mellett megismerjék a többi sportág kulisszatitkait is. A műsor indítása márkaépítési szempontból is fontos. Ne feledjük, a Fradi egy olyan márka, amelyet az országban mindenhol ismernek és elismernek? ? tette hozzá a vezérigazgató.

?Ezer szállal kötődöm a Fradihoz, évtizedek óta szurkolok a klub sportolóinak, jelenleg pedig az ökölvívó szakosztályt irányítom. Megtisztelő számomra, hogy most újra a Fradit szolgálhatom? ? mondta Kovács István, a klub örökös tagja. Az olimpiai bajnokot a SportKlub nézői már több műsorban is láthatták műsorvezetőként, szakértőként.

?Nagy öröm és szakmai elismerés számunkra, hogy mi készíthetjük a Fradi TV-t, hiszen a klub szurkolótábora egyedülálló közösséget alkot. Szórakoztató, de informatív műsorral készülünk, amely friss hírekkel és sok háttérbeszámolóval jelentkezik minden héten. Szeretnénk bemutatni a nézőknek a sportolók mindennapjait, hátterét, hiszen így jobban megismerhetjük őket, mintha kizárólag a pályán figyelnénk a teljesítményüket. A terveink szerint a műsorban erre is lehetőségünk lesz? ? mondta Pónácz András, a SportKlub kreatív igazgatója.

A Fradi TV igazi kuriózum, hiszen jelenleg egyetlen sportegyesület sem rendelkezik önálló heti műsorral. A riportokat minden hétfőn 18:40-től mutatja be a SportKlub, a csatorna a műsort az ismétlések leadása után elérhetővé teszi a többi kábeltévé számára is.