Hír és közéleti magazin

Kiderült mit csinált Friderikusz Sándor az elmúlt években

Hova tűnt és mit csinált Friderikusz Sándor az elmúlt években? Ő maga árulta el mivel töltötte az elmúlt időszakot.

A legendás tévés az RTL Klub új műsorát, Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása című műsort fogja vezeti, ennek kapcsán elárulta, hogy egy új izgalmas formátumot mutatnak be a nagyközönségnek.

Friderikusz Sándor hét év után visszatér az RTL Klub képernyőjére! A jövő vasárnap induló rendhagyó talkshow, az Életünk története különleges időutazásra hívja a nézőket valamint a sztárvendégeit, akik szerelmes vagy testvérpárok lesznek.

Négy év? Fel sem tűnt, egy pillanat volt az egész. Átaludtam, átutaztam, átéltem az egészet, és hát miután azt szoktam mondani, hogy nem csak a televízióban van élet, hanem a televízión túl is, ezért aztán nekem ez teljesen természetes részem, hogy nem kell mindig szerepelni” – mondta és azt is hozzátette, hogy alapvetően nem hiányzott neki a televíziózás.

 

Emlékeztek a Meglepő és Mulatságosra? És arra, hogy hogy lett vége? Akkor biztos sem Sándor, sem mi nem gondoltuk volna, hogy itt találkozunk. Csak közben eltelt több, mint 20 év. És az embert – ahogy öregszik – egyre gyakrabban figyelmezteti az élet, hogy soha ne mondd, hogy soha – mondta Kolosi a Friderikusz Sándorral való újbóli közös munka kapcsán.