Saját műsort indít, de hátat fordít a tévének Friderikusz Sándor

Friderikusz Sándor úgy érzi, mostanában már visszavonulóban van, legalábbis a nagy tévécsatornákról, viszont április 29-től a Facebookon, a YouTube-on és podcastformában is belekezd saját interjúsorozatába, ahol heti egyszer kizárólag olyan emberekkel fog beszélgetni, akik őt érdeklik.

Friderikusz Sándor Életünk története

Azért is döntött így Friderikusz Sándor, mert szerinte a televízió Magyarországon elvesztette egykori jelentőségét. A nagy tévécsatornákon már nemigen lehet beszélni „fontos dolgokról, ügyekről”, mert a csatornafőnökök szerint senki nem nézné meg. Ezért úgy döntött, visszavonul a tévéktől.

De mint mondta, ez az oka annak is, hogy az elmúlt három-négy hónapban felépített egy önálló kis tévéstúdiót, ahol független műsorszolgáltatásba kezdhet. Beszélgetéseit április 29-től – hetente egyszer, csütörtök esténként – a Facebookon és a YouTube-on lehet majd látni, illetve podcast formában hallgatni

“Ezen keretek között végre már semmilyen kényszernek nem kell megfelelnem, olyan témákat veszek elő és olyan embereket hívok meg, amelyek és akik engem, csakis engem érdekelnek” – mondta Friderikusz a Blikknek.