Hír és közéleti magazin

Friss sorozatos és filmes hírek + poszterpéntek

A mai vegyesvágottban a sorozatvilág elmúlt 24 órájának legérdekesebb híreivel, filmes pletykákkal, strandoló Daenerysszel és 25 új filmes poszterrel találkozhattok.

Sorozatugar

Ma tér vissza a SyFy-ra a Defiance a 3. évaddal.

Hivatalossá vált, hogy az Oscarra is jelölt Bradley Cooper Graham King és Todd Phillips producerekkel közösen megvalósítják Dan Simmons amerikai sci-fi szerző 1989-es Hyperion című kultikus regényének sorozatváltozatát.

Damon Lindelof elmondta, hogy melyik a kedvenc Lost-jelenete. Én a ‘Not Pennys Boat-ra tippeltem volna, de azt mondta a ‘We have to ga back’-ben benne volt minden, ami Lost.

Robert Kirkman elmondta, hogy a The Walking Dead és a Fear The Walking Dead nagyon szorosan fog kapcsolódni egymáshoz, mármint olyan értelemben, hogy ugyanazok a szabályok érvényesek rá, hiszen egy univerzumban játszódnak.

Nathan Phillips lesz a SyFy Hunters című sorozatának vezető szereplője. A sorozatot Gale Anne Hurd, a The Walking egyik producere készíti a csatornának.

A Zöld Íjász és a The Flash is vadul kasztingol főgonosz szerepre, de utóbbiba egy új hős is érkezik majd, na meg egy Wendy nevű rendőrnő akivel Barry nem kicsit összegabalyodik.

Michael Socha nem marad állandó szereplő az OUAT-ban. A színész Will Scarlaettet alakította, alakítja.

Ashley Greene aláírt a Rogue 3. évadára.

Annie Wersching beugrik a Vámpírnplókba.

Az ABC Family zöld utat adott a Stay című dráma pilotjának. A sorozat egy rendőrről és két lányárül szól, akik egy Motel rabjai lesznek.

Mára is jut Trónok harca. Oké ez mondjuk eléggé kiégetett. Mi lett volna, ha nem Drogon jön, hanem valaki egészen más…

Filmugar

“Az istenszerű szuperhős irányíthatatlan tetteitől félve Gotham City rettenthetetlen igazságosztója kihívja Metropolis nagyra becsült, modernkori megmentőjét, miközben az egész világ azon tépelődik, milyen hősre is lenne igazából szükségük. Miközben Batman és Superman saját háborújukat vívják, egy új fenyegetés bukkan fel, ami nagyobb veszélybe sodorja az emberiséget, mint eddig bármikor.? – Ez a Batman Superman ellen hivatalos szinopszisa. Én mondjuk sokkal okosabb nem lettem tőle.

2017 szeptember 27-én jön a The Equalizer, vagyis A védelmező 2.

Chris Hemsworth is benne lesz Paul Feig Szellemirtók-filmjében.

Rian Johnson 65 mm-es filmmel forgatja majd a Star Wars Episode VIII-at.

Képek

Emilia Clarke Sam Claflinel nyaral. Utóbbi nem igazán érdekel minket, szóval inkább a színésznő nyaralós képeit mutatnánk meg.

Ha mindig is látni akartad Ian McKellen és Patrick Stewart csókját.

ian-mckellen-patrick-stewart

Az első hivatalos képek a Kung Fu Panda 3-ból. A film 2016. január 29-én érkezik a mozikba, a szinkronokat Gary Oldman, Dustin Hoffman, David Cross, Angelina Jolie, Michelle Yeoh, Mads Mikkelsen, Danny McBride, Lucy Liu, Seth Rogen, Jackie Chan és James Hong adja.

Fekete csütörtök

69 éves korában elhunyt Dusty Rhodes, aki a WWE pankrátora volt, de a kilencvenes években több filmben és sorozatban is feltűnt.

91 éves korában elhunyt az Olivérért Oscar-jelölt Ron Moody és a tegnapi napon,

93 éves korában Christopher Lee is életét vesztette, az ő 281 filmet tartalmazó filmográfiájából bőven van mit kiemelni, hiszen olyan filmekben szerepelt mint a Star Wars vagy a Gyűrűk ura-filmek.

De a tegnapi napon vesztette életét Ornette Coleman, a Free Jazz atyja, aki jó pár filmhez komponált aláfestést és

81 éves korában – szintén tegnap – Robert Chartoff is, aki a Rocky filmek, a Dühöngő bika (az eredeti) és a hamarosan bemutatásra kerülő Creed című Rocky spin-off producere volt.

Poszterpéntek

Ezen a héten is izgalmas poszterek érkeztek. Új posztereket kapott a Batman Superman ellen, a Hangya, a Regresszió, a Black Mass, a Self/less, a 99 Homes, az Assassins Creed mozifilm, A Függetlenség napja 2 és a Southpaw is, de 1-2 fesztiválfilm plakátja is biztatóra sikeredett.