Filmek, sorozatok, kultúra

Gabriela Spanic Budapesten van, a Dancing with the Starsban is szerepelni fog

A Paula és Paulina sztárja lesz a TV2 Daning with the Stars című műsorának meglepetésversenyzője.

A Dancing with the Stars című műsor lényege, hogy profi táncosok hírességeket tanítanak be különféle koreográfiákra, ezeket adják elő párban a nézők előtt.

Ebben fog szerepelni az itthon is nagyon népszerű Gabriella Spanic, akit több szappanoperából is ismerhetnek a nézők, de elsősorban a Paula és Paulina sorozat főszerepében tett szert világhírnévre.

„Helló, Magyarország! Három hét bujkálás után, hogy ne tudják itt vagyok szeretett városomban, Budapesten, ma este végre leleplezték ezt a csodálatos műsort, amiben részt veszek. Ő pedig itt a csodálatos táncpartnerem” – írta posztjában a színésznő.

https://www.instagram.com/p/CFFzJ7BFfo-/

A leleplezések során azonban nem csak Gabriela Spanic kiléte okozott meglepetést, ugyanis kiderült, hogy a műsor házigazdája Stohl András lesz, az oldalán Lékai-Kiss Ramónával, aki 18 év után hagyta ott az RTL Klubot a TV2 kedvéért.

A TV2 által is útra indított műsorban olyan hazai sztárok szerepelnek majd egy profi táncos oldalán, mint Marsi Anikó, Détár Enikő , Pásztor Anna, Osvárt Andrea és Gelencsér Timi, llletve Tóth Dávid, Noszály Sándor, Emilio, Horváth Tamás, Istenes László és Győrfi Dániel.

<