Gal Gadot nagyon komoly edzéseket végzett a Wonder Woman 1984 miatt

Filmes hírek Gal Gadot nagyon komoly edzéseket végzett a Wonder Woman 1984 miatt

Senki sem tudja, mikortól lesz látható a Wonder Woman 1984 című film hazánkban, ami a három évvel ezelőtti Wonder Woman következő része, mely egyébként a Magyarországon egyelőre nem elérhető HBO Maxon december 24-én debütált.

Sokan szeretnék azonban tudni, hogy az atletikusságáról híres karaktert megformáló Gal Gadot az első filmhez képest izmosabb lesz-e vagy próbálnak az alkotók valamifajta változást eszközölni a szerepében. Ugyanis Gadot szépnek szép volt az előző részben, de többen fanyalogtak, mert kidolgozottabb izomzatú hőst vártak.

Nos, megkaptuk a választ a svéd Magnus Lygdback személyi edzőtől, aki épp a színésznő edzettségi állapotáért felelt a forgatás alatt.

“Nem volt kérés, hogy izmosabb legyen. Az azonban igen, hogy amennyire csak lehet, erős és egészséges legyen. Gal 35 éves, ami egyáltalán nem igényel túlzó óvatosságot, de nem is 20, hogy bármit meg lehessen tenni a testével.”

Majd így folytatta:

“Mivel féléves forgatásról beszélünk, az is fontos szempont volt, hogy a sok akciójelenet közben ne sérüljön le. Ha mégis, akkor minél hamarabb felépüljön. Jégfürdővel, izomregeneráló módszerekkel segítettük. Étkezése proteindús volt, mert ezt kívánta meg a helyzet. Bárány-, marha-, csirkehúst és halat, sok szénhidrátot evett, hogy legyen ereje, és hatalmas mennyiségű zöldséget kapott.”