Gáspár Győző: Kétszer voltam öngyilkos

-

Pentek este Gáspár Győző volt Hajdú Péter vendége az Összezárva Hajdú Péterrel idei utolsó adásában és döbbenetes dolgokat árult el. Többek közt arról is beszélt, hogy kétszer is megpróbált öngyilkos lenni.

“Kétszer voltam öngyilkos. Bevittek a sürgősségire, a Szabi, a sofőröm hívta ki a mentőket. Ő már tudta, hogy mi van. Itt már feladtam mindent 2011-ben. Nem érdekelt, mi lesz Virággal, Evelinnel, itt már semmi nem érdekelt, hogy minél előbb a jó isten színe előtt legyek. Tudom, hogy nagyon csúnya, amit mondok, de már nem érdekelt. 2010-ben nagyon pánikbeteg voltam, senki nem hitt nekem, nem foglalkozott velem. Azt mondták, agyamra ment a csillogás, senki nem hitt abban, hogy lelki beteg vagyok. Annyira hívott az ördög, tisztességesen felkészültem.” – mondta Hajdú Péternek.

Ha Ön vagy a környezetében bárki öngyilkossági krízisben van, öngyilkossági gondolatok foglalkoztatják, akkor a nap 24 órájában az ország egész területéről (mobilról és vezetékes telefonról) ingyenesen hívhatja a
116-123 lelki elsősegély szolgálatot.

Kapcsolódó

2020 10 legfontosabb magyar televíziós személyisége

Mi sem hittük volna, hogy az év végén egy olyan listával fogunk előállni, amin jól megfér egymás mellett Gáspár Győző, Tóth Andi és a Járai-házaspár.

Schumacher Vanda lesz Gáspár Győző műsorvezetőtársa a BeleValóVilágban

Újoncot avat az RTL II, állítólag Gáspár Győző kérésére.

Az RTL II nem becsüli meg eléggé Gáspár Győzőt

Gáspár Győző látszólag nem érti, hogy miért maradt le az RTL II plakátjairól. Mi sem értjük, hiszen Győző hozza a legjobb számokat a csatornának.

Most a címlapon

Ben Affleck a gyerekei miatt vállalta Batman szerepét

Most kiderült, igazából nem bánta meg Batman szerepét, mert nyomós okkal vállalta el: A gyerekei miatt.

Az megvan, amikor Tom Cruise F1-es autót vezetett?

Néha jólesik elővenni régi videókat, egyebek mellett azért, mert aki ma hatalmas Mission: Impossible vagy csak éppen Tom Cruise-rajongó,...

Matt Damon is szerepelni fog a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Egyelőre nem tudni, hogy a Love and Thunderben mekkora szerep jutott Mattnek, de az biztos, hogy otthonosan mozog majd a díszletben.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet