Gáspár Laci és felesége összeomlott Friderikusz új műsorában

Az Életünk története című műsorban már láthattuk Schobert Norbit és Rubint Rékát, valamint Nagy Ervint és Borbély Alexandrát is megöregedni. Most vasárnap pedig nem más, mint Gáspár Laci és gyönyörű felesége Niki válik a nézők szeme láttára idős házaspárrá.

A műsor előtt az Életünk története kulisszái mögött beszélgetett az RTL Gáspár Lacival és Gáspár Nikivel arról, mennyire félnek az öregedéstől és hogy hogyan képzelik el magukat 25 vagy 45 évvel idősebben?

 

A sztárpár a műsorban arról is mesél majd, hogy hogyan ismerkedtek meg egymással.

“Adott nekem autogramot, és akkor felajánlotta, hogy hazavisz. Úgy váltunk el, hogy a számom már ugye megvolt neki, és megcsókolt. Mikor kiszálltam a kocsiból, azt gondoltam, úristen, nem hiszem el, Gáspár Laci megcsókol. Azt a fajta csodát éreztem, ha csak ennyi lett volna, ha nem lett volna belőle randi, házasság vagy ilyesmi, ilyenre nem is mertem gondolni, már akkor boldog lettem volna.” – mesélte Niki Friderikusz Sándornak.

 

Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása olyan esélyt és kalandot kínál, amely csak az emberi élet végső szakaszában válik lehetségessé: visszatekintést, számvetést és szembesülést az elmúlással. Gáspár Laci és Niki zokogva borulnak egymás nyakába, amikor megtapasztalják ezt.

 

Szólj hozzá