Farm VIP: Gáspár Zsolti nem tudta egyedül levenni a gumicsizmáját

-

Gáspár Zsolti kifogásolhatatlan megjelenéséről egy stylist csapat gondoskodott a Farm VIP során, akik a vidéki környezetbe illő ruhadarabok mellett, Zsolti gazda lelkét is kitartóan ápolták.

Történt ugyanis, hogy egy egész napos forgatás után a gazdára szó szerint rászorult a csizmája, amit hosszú kínlódás után sem tudott levenni.

Zsolti nem szégyellt segítséget kérni, kívánsága pedig azonnal célba ért: a csinos stílustanácsadó saját kezével szabadította meg a szoros csizmától, aki nagyon hálás volt a gyors és profi segítségért.

Kapcsolódó

Három új versenyző jött az Exatlonba

Ezzel megint mindkét csapat 8-8 tagú, ismét egyformák az esélyek.

Nem zuhant be a Keresztanyu nézettsége, de volt hogy a Doktor Balaton megverte

A 2. heti nézettségi adatokat böngészve úgy tűnik, hogy a Keresztanyunak sikerült megtartania Doktor Balatonnal szembeni előnyét.

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne közülük essen ki egy férfi versenyző.

Pásztor Anna a megélhetésért táncolt a Dancing with the Starsban

Pásztor Anna a Blikknek mesélt arról, mennyire nehéz helyzetbe került a koronavírus-járvány miatt, saját állítása szerint kölcsönökből élt.

Most a címlapon

Anya Taylor-Joy és Thomasin McKenzie Utolsó éjszakája a Sohoban

Még mindig nincs pontos premierdátuma Edgar Wright új pszichológiai horrorjának, ami 2021 egyik leginkább várt filmje. Előzetesünk sincs még, de...

Dér Heni is jogi lépéseket tesz az internetes trollokkal szemben

Dér Heni az utóbbi időben egyre több gyűlölködő és negatív kommentet kapott, ezért úgy döntött, hogy Schobert Norbihoz hasonlóan jogi lépéseket tesz az őt vegzáló trollok ellen.

Sokkal több, mint a bérgyilkos feleségének a testőre

Sokkal több, mint a bérgyilkos feleségének testőre.

A Víziót alakító színész biztos volt benne, hogy vége a Marveles karrierjének

A Bosszúállók-filmekben Víziót alakító Paul Bettany biztos volt benne, hogy azért hívatja a Marvel-univerzum agytrösztje, hogy közöljék vele, ennyi volt.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet