Tolószékbe kényszerült a Házasodna a gazda Gergő gazdája, a lovaknak köszönhetően állt talpra

A Házasodna a gazda legfiatalabb szereplője, a 23 éves Múcska Gergő betegsége miatt több mint fél évet töltött tolószékben.

Gergő gazda amikor öt éves volt egyik pillanatról a másikra nem tudott a lábára állni. A háziorvosa ajánlására belekezdett a lovaglásba, és ennek hatására később teljesen felépült.

Április 2-án indult el az RTL klub párkereső műsorának a negyedik szériája, amiben Gergő arról mesélt, hogy régen ő is egy átlagos gyermek életét élte, azonban a komoly betegsége miatt tolószékbe kényszerült és fél évet kórházban kellett töltenie.

“Az elején mi is egy egyszerű, falusi család voltunk, bent éltünk a faluban, minket sem érdekeltek az állatok, a gazdálkodás. Én is profi szinten karatéztam, bokszoltam, mint egy átlagos gyerek. Aztán ötévesen jött egy nagyon komoly betegségem, ami tolószékbe kényszerített és fél évet kórházban töltöttem. Ekkor jött egy professzor, aki ajánlotta a lovasterápiát és akkor alakult ki ez a kapcsolat a lovak és köztem” – mondta Gergő gazda.

 

Gergő az adásban azt is elmondta, hogy nagyon szoros a kapcsolata a családjával, mindent megbeszélnek egymással és rengeteg időt töltenek együtt. A birtokukon a lovakat általában a fiatal gazda látja el.