Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Gigi Hadid kasztingvideója kiakasztotta az internetet

A 20 éves modell régi álma teljesült a minap, beválogatták kedvenc fehérneműmárkájának divatbemutatójára.

Gigi Hadid

A modellszakma legújabb üdvöskéje újabb szintet ugrott a szakmai ranglétrán, amikor beválogatták a Victoria’s Secret angyalai közé. A fiatal lány elsőre el sem akarta hinni, hogy összejött neki a dolog, örömét nem tudta leplezni a szigorú zsűri előtt.

Gigi Hadid szexi, fekete szettben rogyott le a bírák elé, a boldogságtól fel is sikoltott, de a könnyek sem maradtak el. A manökenkedésből élő tini egy régi álma teljesült be azzal, hogy a szakma legnagyobbjainak lába nyomában vonulhat majd a neves márka kifutóján. A fiatal szépség Instagramján élete legboldogabb napjaként aposztrofálta a sikerét, melyhez becsatolta a róla készült kaszting videót is. A felvétel azóta bejárta az internetet, szinte minden külföldi lap címoldalon hozza a lenge öltözetben sikoltozó Gigit.

Joe Jonas barátnőjének minden oka meg van az örömre, hiszen ezzel a bemutatóval újabb ajtók fognak megnyílni előtte. Gisele Bündchen, Heidi Klum, Adriana Lima és Miranda Kerr is a fehérneműknek és a fehér szárnyaknak köszönhetik sikerüket.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<