Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Nagy kedvenc térhet vissza a The Walking Dead 11. évadában

A The Walking Dead egyik legsokkolóbb halálát haló Steven Yeun egy kisebb jelenetere visszatérhet a sorozat 11. évadában.

Glenn karaktere a kezdetektől a The Walking Dead univerzumának része volt, de nem csak emiatt döngölte a porba a sorozat rajongóit a karakter halála.

Glenn ugyanis eleve közönségkedvenc volt, ráadásul éppen apai örömök elé nézett volna, hiszen Maggie Negan felbukkanásakor már a szíve alatt hordta Glenn gyermekét. S, ha ez nem lenne elég, ráadásul olyan sokkoló módon mutatták be Negan Glenn fejére mért ütését, hogy azon hetekig nem tudták túltenni magukat a nézők.

A hírek szerint azonban a Glennt alakító Steven Yeun a The Walking Dead 11. évadában is látható lesz, valószínűleg egy visszatekintésben vagy egy álomjelenetben, aminek Maggie (Lauren Cohan) visszatéréséhez van köze.

Maggie a The Walking Dead 10. évadának még bemutatás előtt álló 16. részében tér vissza, de a források szerint a The Walking Dead 11. évadában lesz egy Maggie-központú rész, amelyben a visszatérést követően Maggieben előtörnek majd a régi emlékek és sokat elmélkedik majd férje elvesztésén – valószínűleg Negannel is lesz némi megbeszélnivalója, akárcsak a képregényben.

<