Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Globális vízválságról készít sorozatot az HBO-nak Matt Damon és Ben Affleck


A Project Greenlight mellett egy másik sorozatot is fejleszt Matt Damon és Ben Affleck az HBO-nak, ráadásul elég komoly projektről van szó, hiszen a Szomjúság (Thirst) címet viselő sorozat egy globális vízválság történetét meséli el nekünk.

matt_damon_and_ben_affleck_-_h_2015

A páros a Pearl Street Films zászlaja alatt executive-ként viszi majd a sorozatot, amelynek Elliot Lester lesz a producere, a forgatókönyvet pedig Charles Leavitt írja majd.

Michael Lombardo az HBO elnöke elmondta, hogy nagyon örül hogy tovább folytatják az együttműködést napjaink két legtehetségesebb filmesével, akik ráadásul egy globális problémára kívánják felhívni a figyelmet.

Damon és Affleck pedig egy közös nyilatkozatot adott ki, amelyben azt írják, hogy az HBO-nál jobb helyet nem is találhattak volna a sorozatuknak, hiszen a csatorna élen jár a különleges történetek elmesélésében.

A páros egyébként eközben a SyFynak is készít egy sci-fi elemekkel tarkított krimi sorozatot Incorporated címmel.

Érdekesség az is, hogy Matt Damon a napokban elmondta, hogy eredetileg ő játszotta volna a Fenegyereket (a Ben Affleck karrierjét kisiklató filmben), azonban passzolta a projektet, ekkor keresték meg barátját a szereppel.

<