Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Gyilkos vagyok – a Netflix dokumentumfilmje

A Gyilkos vagyok című dokumentumfilm olyan bűnözőket mutat be, akik életük során megöltek valakit, és más szemszögből szemlélteti az okokat és eseményeket.

A Netflix amikor piacra dobta a Gyilkos vagyok című dokumentumfilmjét, nem gondolta volna, hogy ennyire megosztó lesz. Minden ember azon a véleményen van, hogy aki kioltott egy életet, nem lehet jó ember.

A sorozat azonban bemutatja azokat az ok-okozatokat, amelyek ehhez vezetett annak ellenére, hogy a szándékosság dominált. Milyen lehet egy anyának  az az érzés, ha lányából vagy fiából felnőttként gyilkos válik? Mi vezet egy ilyen bűncselekményhez, és milyen tényezők állnak a háttérben?

Gyilkos vagyok

Mindaz, aki kíváncsi a Netflix nagysikerű sorozatára, tekintse meg a Gyilkos vagyok című dokumentumfilmet, hogy ő is más szemszögből nézze ezeknek a bűnösöknek az életét. Akik talán jobb emberré is válhattak volna más körülmények között.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<