Filmek, sorozatok, kultúra

Gyilkos történet, Állati ösztön, Gotham – Mindez a Primeon


A héten három új sorozat debütál a Prime-on, a sorozatok egyébként rendben is vannak, de hogy a Scream Queens (szabadfordításban Sikolykirálynők), hogy lehet Gyilkos történet arról lövésem sincs…

scream-queens

Na szóval a lényeg: A héten  három országos sorozatpremierrel is erősít a Prime, amelyek hétköznap esténként 22 órától várják a nézőket.

Csütörtökönként a Gotham első évadában a DC Comics nagysikerű képregényeinek világába repít a csatorna, ahol James Gordon (Ben McKenzie) oldalán kutathatják a nézők Batman és az ikonikus Gotham-karakterek eredettörténetének homályos részleteit. Akciódús jelenetekben és maffiaháborúban nem lesz hiány, azonban ha a horrorkedvelők több hátborzongató pillanatra vágynak, akkor keddenként nem érdemes elszalasztaniuk a Critics’ Choice Television Awards és a People’s Choice Awards díjas Scream Queens – Gyilkos történet epizódjait. A sorozatgurunak számító Ryan Murphy (Nip/Tuck, Glee, American Horror Story, American Crime Story) ezúttal a vérfürdőt komédiával ötvözte, amelyben az elit lánykollégium egyik üdvöskéjét, Emma Roberts alakítja, aki olyan hátborzongató kalandokban is feltűnt már, mint az Amerikai Horror Story vagy a Sikoly 4. Egy rejtélyes sorozatgyilkos hétről hétre szedi áldozatait, egy biztos: senki nincs biztonságban. Szerda esténként azonban az állatvilág veszi át a főszerepet, a Zoo – Állati ösztön című thrillerben. A James Patterson regény alapján vászonra vitt sorozatban globális fenyegetést jelent az állatok lázadása, amely kettős helyszínen, az afrikai Botswanában és egy nagyvárosban játszódik.

<