Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Gyönyörű lesz a MESÉK A HUROKBÓL sorozatváltozata

Új sorozattal jelentkezik áprilisban az Amazon. A Tales from the Loop címet viselő szériát rendhagyó módon egy svéd művész, Simon Stalenhag munkái inspiráltak.

A Tales from the Loopról (Mesék a hurokból) ennek megfelelően szinte lerí, hogy a látványvilágnak komoly szerep jut. Elég csak megnézni a posztereit.

A Tales from the Loop eredetileg egy 2017-es szerepjáték, aminek a képi világát Simon Stalenhag (Az Elektronikus állam szerzője) alkotta. A szerepjáték lényege, hogy a játékosok 10-15 éves gyerekek társaságát játsszák egy alternatív világban, ahol nekik kell megküzdeniük a kihívásokkal.

A Tales from the Loop (Mesék a hurokból) egy kisvárosban játszódik majd, amely egy bizonyos Loop, vagyis Hurok felett található. A Hurok (ami valójában egy hatalmas föld alatti részecskegyorsító) azért épült, hogy segítsen az emberiségnek megfejteni az univerzum legnagyobb rejtélyeit, ezen túl pedig a Huroknak köszönhetően olyan dolgokat tapasztalhatnak meg az emberek, mint korábban soha, vagy maximum a sci-fi irodalomban.

A sorozatot Nathaniel Halpern, az Outcast és a Légió sorozatok írója adaptálta, a főbb szerepekben Rebecca Hall, Duncan Joiner, Daniel Zolghadri és Nicole Law látható majd.

A sorozatot Mark Romanek rendezi (Ne engedj el, Sötétkamra). A Tales from the Loop április 3-án debütál az Amazon kínálatában.

 

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<