Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Ha lenne pénzem, ezekre a filmekre fizetnélek be # filmelőzetesek

Ezen a héten is sok-sok mozi és fesztiválfilm kapott új előzetest, összeszedtük a legérdekesebbek nektek. Vagyis magunknak.

Ezen a héten is sok-sok mozi és fesztiválfilm kapott új előzetest, összeszedtük a legérdekesebbek nektek. Vagyis magunknak.

A sok botránnyal övezett Grace Kelly film kapott most egy előzetest, ebben pedig Nicole Kidman nagyon rendben van. Van visszaút számára, vagy szép lassan kimúlik Hollywoodból?

Aztán itt van nektek egy négy perces előzetes Kapitányamerikáról, aki ezúttal is odapajzsol ahová kell, hogy megmentse a világot Mohó Jojótól.

A Tom Hardy nevével fémjelzett Locke című mozi is kihagyhatatlannak tűnik. A film középpontjában egy sikeres férfi áll, akinek remek állása van és szerető család veszi körül. Egy nappal azelőtt azonban, hogy karrierje a csúcspontra érne, egy titokzatos telefonhívást kap, ami teljesen megváltoztatja az életét, és halálos versenyfutásba kényszeríti, aminek tétje felesége és gyermeke élete?

Az igen fura szereposztással bíró, az év akciófilmjének is titulált Szabotázs is kapott egy újabb előzetest. Pontosabban mi kaptuk, de ez részletkérdés.

Az emberszabűsú robotokat sem unják még a filmkészítők, ezúttal The Machine címen követhetjük nyomon egy szupererős és szuperintelligens robot ténykedéseit, amit már csak azért is megnézünk, mert A zöld íjász Kanárija, Caity Lotz kapta a főszerepet.

Aztán itt van az Afflicted címet viselő kézikamerás szuperhősmozi, ami még horror is. A sztoriban két jóbarát világkörüli útra indul, melynek minden lépést egy kamerával szándékoznak rögzíteni. A remek szórakozással teli napok azonban hamarosan árnyékba borulnak, amikor egy Párizsi kaland után egyikük egy titokzatos kórral fertőződik meg, ami hihetetlen képesség birtokába juttatja?

A film a Fantastic Fest legjobb film, rendezői és forgatókönyv kategóriáját is megnyerte, valamint Torontóban a zsűri egyik elsőfilmeseknek járó díját is hazavihette.

 

<