Hajdu T. Miklós mesélt a Doktor Balaton Petyájáról

-

A Keresztanyu esetében nemrég írtuk, hogy kicsit sérelmezhető az a borzalmas akcentus, amellyel a szereplők beszélnek (amiből az jön le, hogy nem nagyon mélyedtek el a szerepükben a szereplők), de itt egy ellenpélda is egy másik magyar sorozatból, a Doktor Balatonból, amelynek egyik szereplője hónapokon át készült a szerepére.

Hajdu T. Miklósnak nagy kihívást jelentett a naív és könnyen befolyásolható karakter, az autista Petya megformálása, ő ugyanis egy igazi csepeli vagány srác, írja a Bors, amely meg is szólaltatta a szereplőt.

NEM KÖNNYŰ FELADAT EGY OLYAN EMBERT JÁTSZANI, AKI VALAMILYEN MÓDON ELTÉR AZ ÁTLAGTÓL… A SZÍNMŰVÉSZETI EGYETEMEN MINDIG AZT TANÍTJÁK NEKÜNK, HOGY EGY KARAKER MEGFORMÁLÁSÁBAN A MEGFIGYELÉS A LEGFONTOSABB, PLÁNE EGY ILYEN SPECIÁLIS SZEREPNÉL.

Ugyanis ha nem figyelünk oda eléggé, könnyen túlzásba eshetünk, manírosak, hiteltelenek lehetünk, ami a szerep és persze a színész halálát jelentheti – mondja a Borsnak Hajdu T. Miklós, a Doktor Balaton Petyája, aki hónapokon át olvasott, interjúkat és filmet nézett az autizmusról.

Kapcsolódó

A Keresztanyu sorozat 16. részében

A Keresztanyu sorozat ma adásba kerülő 16. része a Rajtaütés címre hallgat.

A Keresztanyu sorozat 15. részében

A Keresztanyu című sorozat ma adásba kerülő 15. része A besurranó címre hallgat.

Exatlon: Megérkezett az új játékos a Kihívok csapatába

A Kihívok csapatának tagja, Nagy Dani a múlt héten sérül le, azóta pedig mankókkal közlekedett és csak lélekben tudta segíteni társait....

A Keresztanyu sorozat 14. részében

A Keresztanyu sorozat ma adásba kerülő 14. része a A kutya meg a macska címre hallgat.

Most a címlapon

Az X-Faktor majdnem újra felfedezte a 2004-es Megasztár legjobb énekesét

Annak idején sokan rongyosra hallgattuk Torres Dani albumát, különös tekintettel az Euro Punkra és persze régen volt már a...

A mozikat elkerülte, de streamingen itthon is debütál a Rendbontók

A megtörtént esetet feldolgozó film az 1970-es Miss World szépségversenyre fókuszál, amely az események hatására a nyugati szépségideál 180 fokos fordulatot vett.

Hamisított hírnév – Itt az HBO influenszer-generációról szóló filmje

Megérkezett a Fake Famous (Hamisított hírnév) című új HBO dokumentumfilm előzetese, amely az influencerek valódi(nak látszó) világába kalauzolja a nézőket.

A szakértő szerint VV Renátót emberi méltóságában sértette meg az RTL

Mérő Vera, a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene csoport alapítója, Mérő Vera korábban is többször foglalkozott már a ValóVilág10-zel.

A Hírstart ajánlata