A Halálos iramban 9. legújabb előzetesében még szó szerint egy nézőmágnest is bevetnek

2020 nyarán jön a Halálos iramban 9., a legújabb fejezet abból a filmsorozatból, amelynek részei közel két évtized alatt összesen több mint ötmilliárd dollár bevételt hoztak világszerte.  Az akció világkörüli helyszíneken zajlik, Londontól Tokióig, Közép-Amerikától Edinburgh-ig, egy titkos adzerbajdzsáni bunkerben, vagy épp Tbiliszi nyüzsgő utcáin.

A Halálos iramban 9. részében Dom Toretto már visszahúzódva él egy félreeső helyen Lettyvel és fiával, a kis Briannel, de tudják, hogy a veszély állandóan ott les rájuk a békés horizonton. Ezúttal ez a veszély arra kényszeríti Domot, hogy szembenézzen múltbéli bűneivel, ha meg akarja menteni azokat, akiket a legjobban szeret. Összehozza csapatát, hogy megakadályozzanak egy olyan tervet, amely megrengeti a világot. A terv kiötlője a legképzettebb bérgyilkos és legprofibb sofőr, akivel valaha találkoztak – és aki történetesen Dom elveszett öccse, Jakob (John Cena)…

A már ismerős arcokon – Vin Diesel és John Cena mellett Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Charlize Theron, Helen Mirren, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster és Nathalie Emmanuel – kívül a filmben szerepel még a Grammy-díjas szupersztár, Cardi B is.

A Halálos iramban 9-et a harmadik, negyedik, ötödik és hatodik részt is jegyző Justin Lin rendezte, a forgatókönyvet ő és Daniel Casey írták, a film a tervek szerint június 24-én kerül majd a magyar mozikba.

A Halálos irambannal kapcsolatban nemrég számoltak össze, hogy hány autót törtek rommá a filmsorozat eddigi részeiben, de arra is fény derült, hogy Vin Diesel hány járgányt tett totálkárossá. A napokban a Han szerepében visszatérő Sung Kang is megszólalt a visszatérésével kapcsolatban, erről ide kattintva olvashattok.