Filmek, sorozatok, kultúra

Hamarabb érkezhet a vártnál a Drága örökösök 4. évada

A Szappanos-család és Ökörapáti lakóinak története mindig a Konyhafőnök aktuális szezonját váltotta, így várhatóan idén is ez történik majd a Drága örökösök 4. évadával.

A Konyhafőnök 4. évada augusztus 3-án rajtolt el az RTL Klubon és az elmúlt három szezonban 30 vagy 35 epizódos volt a műsor – és valószínűleg idén sem lesz másként.

Ez azt jelenti, hogy a Drága örökösök 4. évadának premierje így szinte biztosan szeptember második felében érkezhet az RTL Klubra. Abban az esetben ha a Konyhafőnök 7. évada 30 részes, úgy szeptember 14-én jöhet a napi falus sorozat folytatása. Ha esetleg 35 adásból áll, akkor pedig szeptember 21-én rajtol el a Drága örökösök 4. évada.

Az általában jól értesült SorozatWiki számításai szerint tehát már csak pár hetet kell várni a legnézettebb magyar sorozat új részeire, pedig korábban úgy tűnt, hogy talán csak októberben, de biztosan ősszel lesz a Drága örökösök 4. évadának premierje.

A Drága örökösök 4. évadának idei bemutatása sokáig kétséges volt, hiszen márciusban leálltak a forgatással a koronavírus-járvány miatt, amelyet aztán a nézők nagy örömére júliusban újrakezdtek és még abban a hónapban be is fejeztek.

 

Mint emlékezhetünk, a Drága örökösök hatalmas fordulatokkal búcsúzott el a nézőktől, a Filmsor korábban össze is szedte melyek azok a legégetőbb kérdések, amelyekre mindenképpen választ várunk a folytatásra – erről ide kattintva olvashat.

Lentebb pedig betekinthet a Drága örökösök 4. évadában Icuka és Subicz igencsak vicces beszélgetésébe.

 

A Drága örökösök gyártója, a ContentLab egyébként már az új sorozatán dolgozik, ez azonban meglepetésre nem az RTL Klubra, hanem a TV2-re érkezik. A Doktor Balaton címre keresztelt sorozatot már most a magyar Dallasként jellemzik az alkotói, a szériáról itt olvashat bővebben – még Hámori Barbara, a Drága örökösök alkotója, immáron saját produkciós cégével egy nagyszabású napi sorozaton dolgozik az RTL Klubnak.

Facebook
<