Filmek, sorozatok, kultúra

Hamarabb kerül a mozikba a Halál a Níluson

A Halál a Níluson kapta meg a Kampókéz korábbi bemutatódátumát, így az eddig tervezetthez képest egy héttel hamarabb, október 15-én kerül a hazai mozikba.

Mint megírtuk a koronavírus-járvány miatt a Wonder Woman 1984 és a Kampókéz is később kerülhet moziba, ezzel viszont a Halál a Níluson került kedvező helyzetbe, a stúdió ugyanis úgy döntött, hogy bemozgatja a Kampókéz helyére a legújabb Agatha Christie-adaptációt, így az már október közepén látható lesz a mozikban.

Az Agatha Christie regényén alapuló filmben a hivatalos szinopszisa szerint a belga detektív, Hercule Poirot egyiptomi vakációja egy folyami gőzösön ijesztő fordulatot vesz, amikor a hajón utazó álompár idilli nászútját gyilkosság zavarja meg. A végeláthatatlan sivatagban, a gízai piramisok lábánál kibontakozó rejtélyben a féktelen szenvedély és az őrjítő féltékenység éppúgy főszerepet játszik, mint a változatos hátterű és kifogástalanul öltözött utazók.

Kenneth Branagh (Gyilkosság az Orient expresszen) rendezése népes színészgárdát vonultat fel olyanokkal a főszerepben, mint Tom Bateman, Annette Bening, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn French, Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie, Emma Mackey, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders, és Letitia Wright.

Facebook
<