Hír és közéleti magazin

Han Soloról szól majd a második Star Wars spin-off

Két hónappal ezelőtt még úgy volt, hogy Boba Fett eredettörténet lesz az ‘Untitled Star Wars Anthology Project 2018’, azonban most hivatalossá vált, hogy nem Boba Fett, hanem a Harrison Ford által alakított Han Solo eredettörténete lesz a 2018-ban érkező Star Wars spin-off. Ebben a változásban az is közrejátszhatott, hogy időközben elváltak a stúdió és az eredetileg kijelölt rendező, Josh Trank útjai.

chewbacca_w_han_solo_anh

Helyette viszont megszerezték a projekthez Hollywood legkeresettebb rendeződuóját, a Phil Lord-Christopher Miller párost, akiknek eddig négy film áll a hátuk mögött, egytől egyig pénzügyi és kritikai siker. A Derült égből fasírt és a Lego kaland animációs kalandjai mellett a 21 Jump Street és a 22 Jump Street című vígjátékokat köszönhetjük nekik.

“Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Chrisszel és Phillel együtt dolgozhatunk, akik egy friss, új dimenziót fognak hozni a Star Wars-univerzumba. Ők az egyik legokosabb, legviccesebb és legeredetibb filmrendezők manapság, akik ideális választásnak bizonyulnak, hogy elmeséljék a galaxis egyik legmenőbb karakterének, Han Solónak a történetét” ? nyilatkozta a film két forgatókönyvírója, Lawrence Kasdan (Indiana Jones, Star Wars 5-6-7) és fia, Jon Kasdan.

Egyelőre nem tudni, hogy ki alakítja majd a 2018. május 25-én mozikba kerülő filmben a fiatal Han szerepét.