Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Hárman is nemi erőszakkal vádolják a hollywoodi sztárt

Három nő megerőszakolásának vádjával indított eljárást Danny Masterson, az Azok a 70-es évek show című sorozat, valamint az Ál/Arc és a Drakula 2000 című filmek színésze ellen a Los Angeles-i ügyészség. A színész ártatlannak vallja magát.

Danny Masterson amerikai színészt letartóztatta a Los Angeles-i rendőrség, de már szabadon engedték, miután kifizette a jelentős, 3,3 millió dolláros óvadékot.

A vád szerint a színész három nőt erőszakolt meg majdnem húsz éve: egyet 2001-ben, kettőt pedig 2003-ban. Mindhárom állítólagos áldozat a húszas éveiben volt az eset idején.

Masterson ügyvédje kiadott egy közleményt, miszerint a vádlott ártatlan, a feleségével együtt sokkot kaptak, hogy most fogták perbe közel húsz évvel ezelőtti esetek miatt. Mindenesetre, ha minden vádpontban bűnösnek találják, 45 év börtönt is kaphat.

A The Wrap azt írja: a három eset mellett felmerült még két másik is, amelyek miatt – elégséges bizonyíték hiányában és mert elévültek – nem indít eljárást az ügyészség.

A lap emlékeztet: a szcientológus színészt korábban négy nő vádolta meg azzal, hogy a helyi szcientológus-vezetővel együtt zaklatták, követték, behatoltak a lakásukba és meg akarták félemlíteni őket.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<