Három főszereplő is távozik az Éjjel-nappal Budapestből

Főszereplők távoznak az Éjjel-nappal Budapestből. Hanna, Áron és Viktor (mert ugye a bulvár így hivatkozik rájuk, szegényeknek rendes neve nincs) búcsút int az RTL Klub napi sorozatának, a három szereplő egyszerre kerül le a képernyőről, azonban az nem világos, hogy önszántukból vagy a produkció kérésére.

ejjel-nappal-hanna

? Hanna beleunt a szerepébe, úgy érezte, hogy kihozta belőle a legtöbbet. Már nem motiválta, hogy napról napra ugyanazt a karaktert hozza. Több tervet is dédelget, most azokra szeretne összpontosítani ? tette hozzá az ismerős, akit azonnal megcáfoltak a műsor producerei.

? Egy ilyen napi sorozat életé­ben természetes, hogy folyamatosan érkeznek és távoznak szereplők. Hanna az ÉNB indulásától tartozik a főszereplők közé. Már az első válogatásokon látszott, hogy milyen tehetséges. Most viszont karakterének sorsa úgy alakul, hogy eltűnik a sorozatból, éppen ezért erre az esztendőre már nem kötöttünk vele szerződést. Az RTL Klub és én személy szerint is sok sikert kívánok neki a jövőben ? mondta Herman Pierre.

A Blikk szerint egyébként a Hannát alakító színésznő havonta kábé fél milliót keresett a sorozattal és a csatorna pedig albérletet is biztosított számára.

Szólj hozzá