Filmes hírek Három különböző Batman megjelenésére számíthatunk a következő két évben

Három különböző Batman megjelenésére számíthatunk a következő két évben

A hírek szerint Michael Keaton nem csak mint Bruce Wayne, hanem mint Batman is megjelenik majd, ezzel pedig előállhat az a helyzet, hogy a következő időszakban három különböző Batmant is láthatunk a vásznon.

Egyrészt Zack Snyder gőzerővel dolgozik Az Igazság Ligája rendezői változatán, amelyben ugye Ben Affleck látható a Denevérember szerepében. A projektnek premierdátuma még nincs, de jó eséllyel 2021 tavaszán kerülhet az HBO Max kínálatába.

Matt Reeves rendező eközben Robert Pattinsonnal közösen dolgozik a The Batman című filmen – sőt a hírek szerint egy egész trilógiát tervez -, ami jelen állás szerint 2021 október elsején kerül a mozikba.

Az Ezra Miller nevével fémjelzett The Flash premierdátuma 2022 június 3-ra van kitűzve és a hírek szerint Andy Muschietti nagyon szeretné, ha Michael Keaton is szerepelne a filmben, méghozzá Batman, vagyis Bruce Wayne szerepében, aki amolyan mentorként szolgálna Barry Allen számára. A Warner tárgyalóasztalhoz is ült a 3 évtizeddel ezelőtt a Batman – A denevérember és a Batman visszatérben a karaktert alakító színésszel, sőt a hírek szerint több filmre is leszerződtetnék őt és ő lenne a DC-univerzum Nick Fury-ja.

A hírek szerint a The Flash fő cselekményszála az időutazás lesz, a főhős pedig a Michael Keaton által alakított Batman idejébe is elkalandozik, pontosabban kiderül, hogy mi történt Batmannel a Batman visszatért követően. Igen, ez azt is jelenti, hogy a The Flash film figyelmen kívül hagyja a Val Kilmer főszereplésével készült Mindörökké Batman és a George Clooney-féle Batman és Robin eseményeit.

Ez persze azt a korábbi pletykát sem zárja ki, hogy a Jeffrey Dean Morgan által már alakított Thomas Wayne is Batmanként tűnjön fel a filmben, végül is a Flashpoint-paradoxon egy olyan történetszál, amiben bármi lehetséges.

Mi azért igazán díjaznánk, ha Ben Aflleck, Robert Pattinson és Michael Keaton Batmanje is feltűnne a filmben…