csütörtök, január 28, 2021

Harrison Ford a Szárnyas fejvadász folytatására készül

-

Harrison Ford a Szárnyas fejvadász folytatására készül: a 71 éves színész már tárgyalt Ridley Scott rendezővel a szerepről.

Harrison Ford

Az Indiana Jones- és Star Wars-filmek sztárja a BBC online hírszolgáltató értesülése szerint egy játék és szórakoztató honlapon számolt be arról, hogy “csevegett” a dologról a kultfilm brit rendezőjével.

“Őszintén csodálom Ridley-t magánemberként és rendezőként is. Nagyon örülnék, ha megint együtt dolgozhatnék vele a történet folytatásán” – mondta Harrison Ford az IGN.comnak.

A film producerei két éve jelentették be, hogy Ridley Scott folytatást tervez 1982-es alkotásához, amely a sci-fit a bűnügyi filmek sötét világával elegyítette. Az eredeti film Philip K. Dick Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? című regényéből készült. Ford Rick Deckard nyomozót alakította, aki replikánsokra, emberi külsejű robotokra vadászik. A klasszikussá vált alkotásban Sean Young, Rutger Hauer és Daryl Hannah volt a partnere.

Az Alcon Entertainment előzményfilmet vagy folytatást akart, nem gondolkodott a harminc évvel ezelőtti produkció újraforgatásában. Andrew Kosove producer két éve még kizárta, hogy Ford visszatérne egykori szerepében. “Ez egy új megközelítés, és az én elképzelésem szerint ez azt jelenti, hogy teljesen fel kell frissíteni, beleértve a szereposztást is” – mondta akkor.

A Szárnyas fejvadász különleges effektusai két Oscar-jelölést kaptak, a film azonban nem lett kasszasiker a mozikban, és a kritika is hűvösen fogadta. Videón viszont nagyon népszerűvé vált. 1993-ban bekerült az amerikai Kongresszusi Könyvtár Filmkatalógusába a “kulturális, történelmi, illetve esztétikai jelentőségük” miatt megőrzendőnek nyilvánított alkotások közé – írta a BBC News.

Kapcsolódó bejegyzések

Liam Neeson lehet az új Csupasz pisztoly-film főszereplője

Seth MacFarlane és Liam Neeson állítólag egy új Csupasz pisztolyon dolgozik.

Visszatér A farm ahol élünk

Már éppen ideje volt.

Élőszereplős Alien-tévésorozat készül az FX-re

A Fargo és a Légió sorozatok alkotója, Noah Hawley dolgozik rajta, de már Ridley Scottal is tárgyalnak.

Koreai feldolgozást kap A nagy pénzrablás

Ez is a Netflixre érkezik majd.

Friss

Technikai problémák miatt állt le az HBO GO

Ha nem megy az HBO Go, a hiba nem a te készülékedben van, hanem a szolgáltatónál vannak fennakadások.

Válik Az Esernyő akadémia sztárja

Elliot Page (korábbi nevén Ellen Page), Az Esernyő Akadémia sztárja, tavaly decemberben jelentette be, hogy transznemű.

Ha Shonda Rhimes visz elég könyvet a nyaralásra, el sem készül A Bridgerton család sorozat

Julia Quinn, A Bridgerton család alapjául szolgáló Bridgerton-regénysorozat írója elég vicces sztorit osztott meg a napokban.

39 évesen meghalt Jeanette Maus

Jeanette Mausnál 2020 áprilisában diagnosztizáltak vastagbélrákot.

A Hírstart ajánlata