Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Harry Potterből Marvel-hős lesz

Mostantól a jól ismert varázsló, Harry Potter is tagja lehet a Marvel-univerzumnak, amit eddig sikerfilmek koronáztak, és az izgalmas produkciókba most a mágikus erejű Harry is bekerül.

A Marvel-univerzum új hőse, nem más mint a varászló Harry Potter, aki most bekerülhet az eddigi elismert Marvel-nevek táborába. Ha Potter- és Marvel -fan vagy egyben, akkor imádni fogod Harry és társai legújabb kalandjait. Mostantól nemcsak Amerika Kapitány, hanem Harry Potter és barátai is részesei lesz egy izgalmakkal teli, különleges alkotásoknak. Jelen esetben az “Excaliburnak”.

Az a rajongói elmélet, mely szerint egy igazi varázslóból is lehet Marvel-hős már elterjedt az internetes fórumokon is. Ezt követően a Potter-fanok azonnal elmélkedni kezdtek, hogy milyen új kalandok részese lesznek Harry és barátai.

Potter-filmek

Egy Potter-fanatikus szúrta ki, hogy Harry és társai szerepet kaptak a Marvel “Excalibur” című képregényében. Aki úgy ismeri és imádja a Potter-filmeket, mint ez a rajongó, az rögtön észreveszi, hogy három új varázsló felbukkanása, valószínűleg Potter és barátai lehetnek. Főként, hogy névazonosság is van.

Gyanúja beigazolódni látszik, ugyanis az új varázslók neve: Harry, Hermione, és Ron, ahogy az eredeti alkotásban is. Ez nem lehet sem véletlen, sem pedig tévedés, ugyanis ezeket a neveket nem a Potter-filmek készítője, hanem a regény írója, J.K. Rowling adta a három jól ismert karakternek.

Mar vel-Univerzum

Emellett pedig a varázslók világában ezek a nevek nem gyakoriak. A szereplőket teljesen máshogy hívják. Ez már nem lehet véletlen műve. Harry és csapata, így bekerül a Marvel-univerzumba, így ezzel még nagyobb ismertségre tehetnek szert.

Az írónő tőle szokatlan módon engedélyezte regényhősei nevének használatát. Az, hogy filmként miként valósul majd meg ez az éles váltás, még nem lehet tudni. A szuperhősök és a varázslók egymástól különböző stúdiók tulajdonában vannak.  Az azonban biztos, hogy a Marvel, a Disney, és Warner Bros. (az övé a Harry Potter) nem tévedhet.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<