Hír és közéleti magazin
7. Big Little Lies (Hatalmas kis hazugságok) - Az HBO jövőre érkező 7 részes minisorozatában David E. Kelly (Ally McBeal) családanyák sötét kis titkainak világába vezet minket. A családanyákat pedig nem kisebb színésznők alakítják, mint Nicole Kidman, Shailene Woodley vagy éppen Reese Witherspoon.

Hatalmas kis hazugságok: Hamarosan minden (i)gazság kiderül

Arról, hogy az anyagi biztonság nem garancia a felhőtlen hétköznapokra, hogy az első pillantásra csábító körülmények mögött gyakran boldogtalanság húzódik, már számos példát láthattunk a televízió képernyőin. Az új, amerikai, HBO sorozatban nem egy, hanem rögtön három olyan család mindennapjaiba nyerünk betekintést, akik elsőre sem tűnnek teljesen problémamentesnek, de minél több mindent tudunk meg róluk, annál több okunk lesz kételkedni a boldogságuk látszatában is.

Az ausztrál szerzőnő, Liane Moriarty egy családon belüli zaklatásról szóló rádióinterjút hallgatva kapott ihletet ahhoz, hogy papírra vesse regényét, a Hatalmas kis hazugságokat, melyet a kritikusok egybehangzóan elismerő minősítésekkel illettek. A sorozatban megelevenített cselekmény központjában három különböző háttérrel rendelkező csinos, de erős nő áll. Madeline-t (Reese Witherspoon) zavarja, hogy lánya túlságosan bensőséges viszonyt alakított ki volt férjének új feleségével, akivel több tinédzser kori lelki vívódást beszél ki, mint vele bármikor. Hiába találta meg újra a szerelmet más férfi oldalán, és hiába a katalógusokba illő lakás, ami otthonukként szolgál, Madeline folyton feszültséget érez. Eközben Celeste (Nicole Kidman), a két ikerfiú anyja egészen más miatt szenved, a kedves külső mögé bújt férjének valódi énje hamar megmutatkozik a sorozatban, és Jane (Shailene Woodley) fiának is elég egyetlen nap az új iskolában ahhoz, hogy ne érezze rendbeszedettnek sorsukat az új városukban.

A könyvadaptáció három férfi főszereplőjét olyan nagyszerű színészek viszik képernyőre, mint a sokoldalú humorista, producer és forgatókönyvíró Adam Scott, a True Blood – Inni és élni hagyni sorozatunk kedvelt svéd vámpírja, Alexander Skarsgård, és a kanadai James Tupper. Már az előzetesből is kiderül, hogy gyönyörű óceánparti jelenetek fűszerezik majd azt a hétrészes történetet, amelyben a sorsfordulatok néha meghökkentőek, mégis bárkivel megtörténhetnek hasonló tragédiák.

A sorozatot egyébként a 2017 leginkább várt sorozatai közé is beválogattuk.

2017 legjobban várt tévésorozatai

Forrás HBO