Hatalmas kis hazugságok – Sztárparádé az HBO minisorozatában

-

Az HBO jövőre bemutatkozó új, 7 részes minisorozatában Reese Witherspoon, Shailene Woodley és Nicole Kidman olyan anyukákat alakítanak, akiknek azért fonódik össze a sorsa, mert gyermekeik egy óvodába kezdenek járni. A bonyodalom akkor kezdődik, mikor egyre több közös titokra derül fény, és egy gyilkosság is bekavar a képbe.

A sorozat alkotója David E. Kelley (Ally McBeal), ráadásul mind a 7 epizódot Jean-Marc Vallée rendezi, aki olyan filmeket, mint a Vadon vagy a Mielőtt meghaltam, amellyel az Oscart is begyűjtötte.

A további szerepekben sem kis nevek tűnnek fel, többek közt Alexander Skarsgård, James Tupper, Laura Dern, Adam Scott, Zoe Kravitz és Virginia Kull is szerepel a sorozatban.

Kapcsolódó

A Netflixre jön Az igazság ára sorozat

Matthew McConaughey nélkül.

Tudhattad volna sorozatkritika

A sorozat, amelyben azért imádkozik a néző, hogy Hugh Grantről derüljön ki, nem is akkora szemétláda, mint amekkorának tűnik.

Tudhattad volna – Nicole Kidman keveset tud és azt is rosszul

Új előzetes érkezett az ősz egyik leginkább várt alkotásához, a Nicole Kidman – Hugh Grant – Donald Sutherland trió főszereplésével készült Tudhattad volna (The Undoing) című minisorozathoz.

Képeken a Stephen King-féle Végítélet sorozatváltozata

A The Stand, vagy ahogy itthon ismerjük a Végítélet első jelenetfotóit a Vanity Fair hozta. A sorozat a CBS All Access nevű szolgáltatásba érkezik.

Most a címlapon

A mozikat elkerülte, de streamingen itthon is debütál a Rendbontók

A megtörtént esetet feldolgozó film az 1970-es Miss World szépségversenyre fókuszál, amely az események hatására a nyugati szépségideál 180 fokos fordulatot vett.

Hamisított hírnév – Itt az HBO influenszer-generációról szóló filmje

Megérkezett a Fake Famous (Hamisított hírnév) című új HBO dokumentumfilm előzetese, amely az influencerek valódi(nak látszó) világába kalauzolja a nézőket.

A szakértő szerint VV Renátót emberi méltóságában sértette meg az RTL

Mérő Vera, a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene csoport alapítója, Mérő Vera korábban is többször foglalkozott már a ValóVilág10-zel.

Jön az Eufória különkiadásának 2. része

A tervezetthez képest 2 nappal korábban, már holnap (január 23-án) elérhető lesz az Eufória különkiadás 2. része, amely ezúttal Jules-ra (Hunter Schafer) fókuszál.

A Hírstart ajánlata