Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Hatalmas váltásra készül Jason Momoa

Jason Momoa nevét sokan az Aquammannel és a Trónok harcával azonosítják, most meglepetést tartogat a nézők számára, hogy kinek a bőrébe bújik.

Nagy váltásra készül az Aquaman és Trónok harca szexis sztárja, Jason Momoa. Egy rajzfilm felújított változata debütál hamarosan. Momoa lesz az, aki kölcsönözni a hangját Frosty-nak, a hóembernek. Magyar címe: Fagyoska, a hóember.

Fagyoska, a hóember

A legszexisebb sztárok közt, nem ő az első, aki csak a hangját adja egy meséhez. A népszerű Cápamesében, Angeline Jolie is kölcsönözte hangját az egyik karakternek. A hírességek szinkronja nagy jelentőségű.

Eddig az alkotók a sztár izmos és kidolgozott a testére helyezték a hangsúlyt. Ebben a rajzfilmben erre nem lesz szükség. Bár ne feledkezzünk meg arról, hogy vad kisugárzása nők milliót veszi le a lábáról. Minden eddigi filmjében megcsodálhatták szexis testét.

Aquaman

Rossz hírem van a hölgyeknek! A Fagyoska, a hóemberben ez nem történik meg. Élces hangját azonban hallhatják a mozirajongók, ha eredeti nyelven tekintik meg az alkotást.

Az 1969-es mese számos gyermek kedvence volt. Főszereplője nem más, mint egy hóember, aki egy jó barátjával, felveszi a harcot a mohó varázslóval. Az illuzionista célja, hogy valahogy megszerezze Fagyoska bűverejét, ezért hadakozik ellene a kedves hóember és barátja.

Fagyoska, a hóember

A mese egy élőszereplős, számítógépes grafikával felújított alkotás. A szexi sztár természetesen örömmel mondott igent a felkérésre, hisz neki is van két gyermeke. Reményeink szerint az ő tetszésüket is elnyeri az alkotás.

Az ikonikusnak számító, 1969-ben ismertté vált történetben, Frosty-t és a többi karaktert egy különleges számítógépes technikával keltik életre. A cél, hogy minél nagyobb élményt okozzon kicsiknek és nagyoknak.

Jason Momoa felesége

Arról még nincs információ, hogy mennyiben változtatnak az 1969-es változaton, azonban az biztos, hogy a kedves Fagyoska, mindenkit elvarázsol majd.

A színész sem nyilatkozott a karakterről, melyet megformálni készül. A pletykák szerint azonban már idén karácsonyra elkészülhet a Fagyoska, a hóember.

Remélhetőleg minden gyereket visszavisz a mesék világába, és a székhez szögezi őket. A filmnek nagyon örülhet a színész két gyermeke, Lola és Nakoa is.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<