Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Havi 10 milliót vert el Johnny Depp borra

Borra és házra verte el a vagyonát Johnny Depp. A megdöbbentő információ azon a több mint egy hete tartó tárgyalássorozaton derült ki, ahol a sztár egy angol bulvárlappal pereskedik.

Szerinte valótlanságokat állítottak róla és az exéről, Amber Heardről. A lassan szappanoperába illő történet, melyben egymást verték a felek és Depp kis túlzással mindenfajta függőségben szenvedett.

2016-ban a sztárnak még körülbelül 650 millió dolláros vagyis közel 200 milliárd forintos vagyona volt köszönhetően az olyan sikerfilmjeinek, mint a Karib-tenger kalózai sorozat vagy a Charlie és a csokigyár.

Depp azonban féktelen költekezésbe kezdet, évente 24 milliárd forintért vett ingatlanokat, havonta 10 millió forintnyi dollárért vásárolt borokat vagy 7 millió forint per éjszaka áron bérelt lakosztályokat, ha bulizni támadt kedve. Depp ennek az életmódnak köszönhetően az utóbbi 4 évben nem kevesebb mint 150 milliárd forintnyi dollárral lett szegényebb.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Forrás Bors
Ez is érdekelhet:
<