Hír és közéleti magazin

Máris támadják a Házasodna a gazda szereplőjét

Edina sosem tagadta, hogy korábban merész dolgokat is bevállalt, de a Házasodna a gazda nézői pedig egyből a legmerészebbre következtettek.

Mint arról mi is beszámoltunk, a Házasodna a gazda című műsorban egy aktív képernyős szereplést maga mögött tudó modell, Edina is szerepel, aki korábban vetkőzött, popsi szépségversenyt nyert, videoklipekben is szerepelt, sőt még a műsorvezetéssel is megpróbálkozott.

Házasodna a gazda Edina szexi múltja

Ahogy azt a nézők is láthatták, Szabolcs és Edina első találkozásakor Edina múltja is szóba került, amely során a lány elismerte, hogy merész dolgokat is bevállalt korábban. Ebből sokan arra következtettek, hogy Edinának felnőttfilmes múltja van, ami nem igaz.

“Sok negatív kommentet kaptam. Furcsa, hogy úgy írnak rólam, mintha ismernének, pedig ha valóban utánanéznének, látnák, videoklipekben, kvízműsorokban, az RTL Klubon pedig a Vigyél el! című műsorban szerepeltem” – szögezte le Edina a Blikknek.

Szabolcs gazdát egyébként nem érte meglepetés, hiszen ő maga is utánanézett Edina múltjának, sőt ő volt az, aki kíváncsiskodott a lánynál, hogy az mennyire mer nyíltan beszélni ezekről a dolgokról.